Αμερικανικές εκλογές – Τραμπ: Προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές – Τον… άδειασε το Twitter!
reader.gr
Κόσμος

Αμερικανικές εκλογές – Τραμπ: Προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές – Τον… άδειασε το Twitter!

«Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, στο πρώτο του σχόλιο μετά τα πρώτα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.

«Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα», τόνισε με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας πως θα προβεί σε δήλωσε αργότερα σήμερα (4/11).

Σημειώνεται ότι το Twitter χαρακτήρισε το tweet του Τραμπ «αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία». 

Πρώτη δήλωση Μπάιντεν: Είμαστε σε καλό δρόμο, θα κερδίσουμε

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν στην πρώτη του δήλωση 

«Νιώθουμε καλά για το που είμαστε. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε τις εκλογές» είπε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

«Γνωρίζαμε ότι λόγω της πρόωρης και επιστολικής ψήφου τα αποτελέσματα θα αργήσουν. Θα περιμένουμε μέχρι να μετρηθεί και το τελευταίο ψηφοδέλτιο. Είμαστε αισιόδοξοι για την Αριζόνα και αισθανόμαστε καλά σε Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν. Η Τζόρτζια μπορεί να “γυρίσει”. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που ψηφίσατε. Κάνατε εξαιρετική δουλειά και όλοι οι εθελοντές μας. Κρατήστε την πίστη, θα κερδίσουμε» τόνισε.

Προς το παρόν, ο Τζο Μπάιντεν συγκεντρώνει 205 εκλέκτορες έναντι 136 του Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet