Αμερικανοί και Ευρωπαίοι όμηροι του ISIS στη Συρία – «Θα εκτελούν 10 κάθε μέρα» λέει ο Πούτιν
Κόσμος

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι όμηροι του ISIS στη Συρία – «Θα εκτελούν 10 κάθε μέρα» λέει ο Πούτιν

Ότι μεταξύ των 700 ανθρώπων που κρατά αιχμάλωτους στη Συρία το Ισλαμικό Κράτος βρίσκονται Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πολίτες αποκάλυψε, σύμφωνα με δημοσίευμα του RT, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δήλωση, ο Πούτιν είπε ότι ο ISIS σκοπεύει να εκτελεί 10 από τους ομήρους κάθε μέρα, κατηγορώντας τις αμερικανικές δυνάμεις ότι απέτυχαν παταγωδώς στη μάχη κατά του Ι.Κ.

Οι τρομοκράτες του ISIS «έδωσαν τελεσίγραφα και προέβαλαν απαιτήσεις, απειλώντας να πυροβολούν δέκα ανθρώπους κάθε μέρα», δήλωσε ο Πούτιν, δηλώνοντας μάλιστα ότι οι Ισλαμιστές άρχισαν ήδη να εφαρμόζουν τις απειλές τους και εκτέλεσαν δέκα ομήρους πριν από δύο ημέρες.

«Είναι φρικτό, είναι καταστροφή», δήλωσε ο Πούτιν και κατηγόρησε τις αμερικανικές δυνάμεις, που ισχυρίζονται ότι ελέγχουν την περιοχή γύρω από την ανατολική όχθη του Ευφράτη, στηριζόμενες στις κουρδικές ένοπλες δυνάμεις στο έδαφος, ότι παραμένουν σιωπηλοί σε αυτήν την κρίση.

«Κάποιοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πολίτες είναι μεταξύ των ομήρων» προειδοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «όλοι σιωπούν… σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet