Βουβάλι κυνήγησε τους σφαγείς του…
Κόσμος

Βουβάλι κυνήγησε τους σφαγείς του…

Φρενήρη κούρσα στους δρόμους της Μανίλας στις Φιλιππίνες έκανε ένα βουβάλι το οποίο ξέφυγε από σφαγείο, έχοντας πρώτα τραυματίσει με τα κέρατά του δύο κρεοπώλες.

Το βουβάλι, ηλικίας τριών ετών και βάρους σχεδόν 500 κιλών, τραυμάτισε συνολικά τρεις ανθρώπους κατά τις δύο ώρες που διήρκεσε η καταδίωξή του και ανάγκασε περίπου 200 εργαζόμενους ενός τηλεφωνικού κέντρου να το εκκενώσουν.

«Έτρεξα, όμως ο βούβαλος ήταν ταχύτερος από εμένα. Με εκσφενδόνισε στον αέρα με τα κέρατά του και όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, βρισκόμουν στο νοσοκομείο όπου μου είχαν κάνει ράμματα» δήλωσε ένας από τους κρεοπώλες.

«Στα 14 χρόνια που εργάζομαι είναι η πρώτη φορά που μου επιτίθεται ένα ζώο» προσέθεσε ο 35χρονος άνδρας, στους γλουτούς του οποίου έγιναν 12 ράμματα.

Το βουβάλι το έσκασε κατά τη μεταφορά του με φορτηγό σε ένα σφαγείο στο κέντρο της Μανίλας και άρχισε να κυνηγά τους κρεοπώλες.

Κατόπιν άρχισε να τρέχει στους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, τραυμάτισε με τα κέρατά του έναν περαστικό και στη συνέχεια έφθασε σε μία επιχειρηματική συνοικία, έχοντας διασχίσει απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Έπειτα, εισέβαλε στην αίθουσα υποδοχής ενός ξενοδοχείου και αναποδογύρισε τα έπιπλα προτού ορμήσει σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Οι αρχές κατάφεραν να σταματήσουν την φρενήρη κούρσα του έπειτα από δύο ώρες.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet