Βρετανία: Λουκέτο στις 10 κάθε βράδυ για τα μπαρ αλλά όχι για το κυλικείο της Βουλής!
reader.gr
Κόσμος

Βρετανία: Λουκέτο στις 10 κάθε βράδυ για τα μπαρ αλλά όχι για το κυλικείο της Βουλής!

Εξαιρέθηκαν τα μπαρ του κοινοβουλίου από τα αυστηρότερα μέτρα που επέβαλε αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε χθες (27/9) αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού, μεταξύ των οποίων και οι περιορισμοί στο ωράριο των καταστημάτων μετά τις 10 το βράδυ.

Όμως, το «λουκέτο» σε μπαρ και χώρους φιλοξενίας δεν αφορά, όπως αναφέρει ο «Independent», τα μπαρ του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς, σύμφωνα με τους νέους κανόνες, «οι καντίνες σε χώρο εργασίας μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές, όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και τα μέλη του προσωπικού δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν φαγητό».

Σύμφωνα με έκθεση των «Times», που επικαλείται ο «Independent», τα μπαρ της Βουλής εξαιρούνται και από την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Εκπρόσωπος της Βουλής των Κοινοτήτων επιβεβαίωσε ότι οι νέοι περιορισμοί δεν ισχύουν για τους χώρους του κοινοβουλίου: «Καθώς τα καταστήματα εστίασης παρέχουν υπηρεσίες στον χώρο εργασίας για πάνω από 3.100 άτομα που εργάζονται εδώ, οι ισχύοντες κανονισμοί που επιβλήθηκαν δεν ισχύουν για τους χώρους του κοινοβουλίου» είπε.

Η τραπεζαρία, η αίθουσα καπνιστών, η βεράντα και η αίθουσα τσαγιού είναι μεταξύ των αιθουσών που εξαιρούνται από τις απαγορεύσεις, καθώς παρέχουν υπηρεσίες φαγητού.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet