Βρετανία: Νοσηλεύτρια κατηγορείται για τον θάνατο οκτώ βρεφών
Κόσμος

Βρετανία: Νοσηλεύτρια κατηγορείται για τον θάνατο οκτώ βρεφών

Ύποπτη για τον θάνατο οκτώ βρεφών θεωρείται μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Countess of Chester», η οποία -σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών Αρχών- επιχείρησε να σκοτώσει άλλα έξι μωρά.

Η αστυνομία του Cheshire δήλωσε ότι η σύλληψή της είναι ένα σημαντικό βήμα στην έρευνα για τους θανάτους 17 βρεφών στο «Countess of Chester», μεταξύ Μαρτίου 2015 και Ιουλίου 2016.

Οι υποθέσεις που εξετάζονται αφορούν οικογένειες από το Cheshire και τη βόρεια περιοχή της Ουαλίας.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η έρευνα σε ένα ακίνητο στην οδό Westbourne, περίπου ένα μίλι από το νοσοκομείο, σχετίζεται με αυτή την υπόθεση.

Ένας επιθεωρητής που συμμετέχει στην έρευνα δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και πολύ ευαίσθητη και οι αξιωματικοί έκαναν «ό,τι μπορούσαν για να εξακριβώσουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και να βρουν τι προκάλεσε τον θάνατο αυτών των μωρών».

Η σύλληψη της ύποπτης έγινε το πρωί της Τρίτης, με την επισήμανση ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Η διοίκηση του νοσοκομείου είχε πραγματοποιήσει πολλές ανεξάρτητες έρευνες από ειδικούς για τα αιτία των συχνών θανάτων, πριν τελικά απευθυνθεί στην αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι γονείς των βρεφών που έχασαν τη ζωή τους κρατούνται διαρκώς ενήμεροι για την πορεία των ερευνών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet