Βρετανία: Πήγε στο σπίτι της πρώην του και τον δολοφόνησαν – Τον χτυπούσαν με μπαστούνι
Βρετανική αστυνομία (Πηγή: Getty Images)
Κόσμος

Βρετανία: Πήγε στο σπίτι της πρώην του και τον δολοφόνησαν – Τον χτυπούσαν με μπαστούνι

Με μπουνιές, κλωτσιές και ένα μπαστούνι έξι άνθρωποι τσάκισαν στο ξύλο και τελικά σκότωσαν έναν άνδρα που απλώς πίστεψε την πρώην του, ένα 26χρονο μοντέλο, και νόμιζε ότι θα μείνει μόνος μαζί της στο σπίτι της.

Η υπόθεση είχε σοκάρει τη Βρετανία, όταν είχε βρεθεί το πτώμα του 26χρονου Λι ΜακΝάιτ σε ένα ποτάμι. Δικαστήριο της Βρετανίας, σύμφωνα με το BBC, καταδίκασε το 26χρονο μοντέλο Κόραλ Έντγκαρ, τη μητέρα της Κάρολ 47 ετών και τέσσερις άνδρες για τον φόνο.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Sun, ο ΜακΝάιτ ήταν «βαποράκι» και όφειλε χρήματα σε έναν άνδρα. Αυτός έπεισε την Κόραλ Έντκαρ, πρώην φίλη του θύματος, να του στείλει πολλά υποσχόμενα μηνύματα να πάει στο διαμέρισμά της για να… θυμηθούν τα παλιά.

Όταν πήγε, έξι άτομα του επιτέθηκαν, τον έδεσαν και τον βασάνισαν για ένα δίωρο μέχρι που ξεψύχησε. Του έριχναν γροθιές, τον κλωτσούσαν και τον χτύπησαν και με ένα μπαστούνι με λαβή με πέτρες σκληρές σαν διαμάντια. Στο τέλος, τον πέταξαν σε ένα ποτάμι, όσο το νεαρό μοντέλο καθάριζε από ίχνη το σπίτι.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet