Γαλλία: Τέσσερις νεκροί, τα δύο παιδιά, από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο
Κόσμος

Γαλλία: Τέσσερις νεκροί, τα δύο παιδιά, από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο

Τέσσερα άτομα, τα δύο εκ των οποίων ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και άλλα επτά τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο στην πόλη Περπινιάν της νοτιοανατολικής Γαλλίας.

Από το «τρομερό δυστύχημα», όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, εκτός από τα επτά παιδιά που μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, άλλα 12 έχουν χτυπήσει, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Συνολικά στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν τουλάχιστον 30 άτομα.

Ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν και παιδιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις γαλλικές Αρχές, στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν παιδιά ηλικίας από 11 έως 15 ετών.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από την πόλη Περπινιάν, σε μία διάβαση που είναι γνωστή ως Los Palaus. Σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, το λεωφορείο χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του από το συρμό του τρένου. Όλα τα θύματα προέρχονται από το σχολικό λεωφορείο.

Στο σημείο έσπευσε και ελικόπτερο, προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματίες που βρίσκονται σε κρισιμότερη κατάσταση, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο δίκτυο.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet