Για αεροπειρατεία του Boeing μιλούν οι Αμερικανοί
Κόσμος

Για αεροπειρατεία του Boeing μιλούν οι Αμερικανοί

Οι Αμερικανοί, μιλούν για αεροπειρατεία, μετέδωσε το MEGA σε έκτακτο πριν από το κεντρικό δελτίο. Η συγκεκριμένη εταιρεία, στην οποία ανήκει το Boeing, όπως μετέδωσε ο Μιχάλης Ιγνατίου, παρακολουθούσε για αρκετή ώρα την πορεία του. Το σήμα του χάθηκε πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό.

Οπότε μιλάμε για αρπαγή του αεροσκάφους, χωρίς ακόμη, να γνωρίζουμε, τι ακριβώς συνέβη μέσα στο αεροσκάφος, πως άλλαξε την πορεία του, πως απενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ασφαλείας και που κατέλειψε το αεροσκάφος…

Τα ηνία των ερευνών παίρνουν οι Αμερικανοί

Κυρίαρχο ρόλο στις έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, αναλαμβάνουν οι Αμερικανοί.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα συστήματα εντοπισμού του αεροσκάφους  «νέκρωσαν» με διαφορά 14 λεπτών, γεγονός που ενδεχομένως καταδεικνύει σκόπιμη ανθρώπινη παρέμβαση, ενώ το αεροπλάνο άλλαξε πορεία και οδηγήθηκε προς τα νησιά Ανταμάν.

Η ζώνη των ερευνών για το αεροσκάφος της Malaysia Airlines φτάνει πλέον μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό, μετά τις πληροφορίες πως το Boeing συνέχισε να πετάει για πολλές ώρες μετά την εξαφάνισή του από τις οθόνες των ραντάρ, πριν από έξι ημέρες.

«Απ΄ ό,τι καταλαβαίνω, βάσει νέων πληροφοριών, όχι απαραιτήτως αδιαμφισβήτητων, αλλά νέων, η ζώνη των ερευνών διευρύνθηκε στον Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

Η κυβέρνηση της Ινδίας ανακοίνωσε πως έστειλε τρία πλοία και τρία αεροσκάφη για να βοηθήσουν στις έρευνες. Τα ινδικά μέσα αναπτύσσονται στη Θάλασσα του Ανταμάν στον Ινδικό Ωκεανό.

Πέμπτη 13 Μαρτίου

«Ηλεκτρονικό ίχνος» του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών, που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Μαρτίου, εντόπισε δορυφόρος, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, εξέλιξη που οδηγεί σε νέα μονοπάτια το θρίλερ της αναζήτησης του μοιραίου Boeing 777.

Το ηλεκτρονικό σήμα, εικάζεται πως προέρχεται από την πτώση της πτήσης «MH 370», ενώ δεν εμπεριέχει περαιτέρω δεδομένα για την τοποθεσία ή τον χρόνο εκπομπής.

Την ίδια ώρα, το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να συνδράμει στις έρευνες εντοπισμού του αεροπλάνου, καθώς στην περιοχή θα μετέβη ειδικό πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, ενώ πηγές υποστηρίζουν ότι οι Αμερικανοί έχουν ενδείξεις ότι το αεροπλάνο κατέπεσε στον Ινδικό ωκεανό.

Κυβέρνηση Μαλαισίας: Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε

Τα χέρια ψηλά σηκώνουν οι ειδικοί αναφορικά με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, ενώ η κυβέρνηση της Μαλαισίας διέψευσε σήμερα Αμερικανούς εμπειρογνώμονες που επικαλείτο η Wall Street Journal, σύμφωνα με τους οποίους, το αεροσκάφος βρισκόταν στον αέρα για τουλάχιστον τέσσερις ώρες αφού έδωσε το τελευταίο στίγμα του.

Παράλληλα, ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, διέψευσε ότι τα ευρήματα κινεζικού δορυφόρου στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας σχετίζονται με το αεροσκάφος που αγνοείται, αλλά και ότι οι μαλαισιανές αρχές έψαξαν τα σπίτια των μελών του πληρώματος της πτήσης MH370, όπως είχε γίνει γνωστό.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet