Δασκάλα απολύθηκε όταν γυμνή της selfie κυκλοφόρησε σε μαθητές
Κόσμος

Δασκάλα απολύθηκε όταν γυμνή της selfie κυκλοφόρησε σε μαθητές

Τρία εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση διεκδικεί μια 25χρονη δασκάλα από τη Νέα Υόρκη, καθώς απολύθηκε από το σχολείο που εργαζόταν, όταν μία γυμνή της selfie έφτασε στα χέρια των μαθητών κι έγινε… viral στο σχολείο.

Η Λόρεν Μιράντα υποστηρίζει ότι η απόλυσή της αποτελεί ξεκάθαρα υπόθεση διάκρισης φύλων και υποστηρίζει πως η φωτογραφία κυκλοφόρησε χωρίς τη συναίνεσή της, οπότε αποτελεί η ίδια θύμα της υπόθεσης κι όχι θύτης.

https://youtu.be/SGr0X_-CWoc

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο σχολείο τον Ιανουάριο και η Μιράντα απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα, αφού πρώτα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο που την ανέλαβε.

«Η καριέρα μου έχει καταστραφεί, η φήμη μου έχει αμαυρωθεί, έχω στιγματιστεί», ανέφερε στην εφημερίδα Washington Post. «Όλα όσα έχω δουλέψει τόσο σκληρά να πετύχω από τότε που ήμουν 18 ετών έχουν  καταστραφεί λόγω μιας selfie», δήλωσε.

Η Μιράντα, 25 ετών, έβγαλε τη φωτογραφία το 2016 και την έστειλε στον τότε σύντροφό της ο οποίος επίσης εργαζόταν στο σχολείο, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Pix11 της Νέας Υόρκης.

Είπε επίσης ότι δεν ξέρει πώς ένας μαθητής κατάφερε να πάρει στα χέρια του την επίμαχη φωτογραφία.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet