Δολοφόνησε τη σύντροφό του, βγήκε στον δρόμο σε αμόκ και έκοψε το αυτί περαστικού που προσπάθησε να τον πιάσει
reader.gr
Κόσμος

Δολοφόνησε τη σύντροφό του, βγήκε στον δρόμο σε αμόκ και έκοψε το αυτί περαστικού που προσπάθησε να τον πιάσει

Σοκάρουν τα πλάνα από τη στιγμή που ο πρώην μποξέρ Άντριου Γουόντσγουορθ βγήκε στο δρόμο σε αμόκ, έχοντας μόλις σκοτώσει την πρώην φίλη του, και έκοψε το αυτί ενός περαστικού που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Ο Τζέραρντ Μπρίστοου «τα έβαλε» με τον 37χρονο δράστη του φρικτού εγκλήματος, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει αφότου σκότωσε την πρώην σύντροφό του Μελίσα Μπέλσο.

Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Γουόντσγουορθ να χτυπάει με μαχαίρι τον Μπρίστοου στο κεφάλι, κόβοντας το αυτί του και έπειτα να τον καταδιώκει.

«Άκουσα μια γυναικεία φωνή να ουρλιάζει “η μαμά μου δολοφονήθηκε”. Εγώ και ένας άλλος περαστικός που βρέθηκε στο σημείο, ο Μουρ, το ακούσαμε και αναρωτιόμασταν τι έπρεπε να κάνουμε. Μου είπε “θες να μπούμε στο σπίτι;” και είπα ναι» περιγράφει ο Μπρίστοου στη «Liverpool Echo» για όσα συγκλονιστικά βίωσε.

«Πριν το καταλάβω, ο Γουόντσγουορθ σκαρφάλωνε σε ένα παράθυρο για να φύγει. Εμείς ήμασταν πίσω από το αυτοκίνητό του και άρχισα να κάνω ερωτήσεις. Τον ρωτούσα συνέχεια αν έγινε κάτι και αν είναι όλα καλά και επειδή μάλλον τον εκνεύρισα, πήδηξε πάνω μου, τράβηξε ένα μαχαίρι και άρχισε να με χτυπάει. Νόμιζα ότι με τραυμάτισε στο κεφάλι αλλά τελικά είχε πετύχει μόνο το αυτί μου» λέει ο Μπρίστοου.

Ο Μουρ έσωσε τον γενναίο πατέρα που όπως λέει «δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο» και «φορούσε ακόμα τις παντόφλες του».

Πηγή: Daily Star/zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet