ΗΠΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Τζέρσεϊ Σίτι – Αναφορές για έξι νεκρούς
Κόσμος

ΗΠΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Τζέρσεϊ Σίτι – Αναφορές για έξι νεκρούς

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Τζέρσεϊ Σίτι, όταν δύο άτομα άνοιξαν πυρ σε παντοπωλείο προκαλώντας ανταλλαγή πυρών με αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο αξιωματούχους και πηγές των δυνάμεων επιβολής του νόμου, μετέδωσε ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι δύο δράστες του περιστατικού, ένας αστυνομικός και τρεις πολίτες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι λίγο μετά τις 12.30 (τοπική ώρα) σφοδροί πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά σε ένα εβραϊκό παντοπωλείο, κάνοντας λόγο για πολλά θύματα. Σχολεία που βρίσκονται στην περιοχή αποκλείστηκαν αμέσως.

Σύμφωνα με το NBC, μια πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου περιέγραψε την επίθεση ως «ενέδρα».

Νωρίτερα, το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Χάντσον ανέφερε ότι «ένας αστυνομικός σκοτώθηκε από πυροβολισμούς σήμερα στο Τζέρσεϊ Σίτι».

Ο δήμαρχος της πόλης, Στίβεν Φούλοπ, έκανε λόγο σε μέσα ενημέρωσης για «αρκετούς νεκρούς» στο συμβάν.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους άνδρες και τις γυναίκες του αστυνομικού τμήματος του Τζέρσεϊ Σίτι, ιδιαίτερα στους αστυνομικούς που πυροβολήθηκαν σε αυτήν την αντιπαράθεση», έγραψε στο Twitter ο κυβερνήτης της πολιτείας του Νιου Τζέρσει, Φιλ Μέρφεϊ.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Xinhua, Anadolu, Sputnik

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet