Θρίλερ στην Κύπρο: Βρήκαν ακόμα μια σορό γυναίκας στο φρεάτιο στο Μιτσερό
Κόσμος

Θρίλερ στην Κύπρο: Βρήκαν ακόμα μια σορό γυναίκας στο φρεάτιο στο Μιτσερό

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο, καθώς στο φρεάτιο που βρέθηκε η σορός της της 38χρονης Mary Roze από τις Φιλιππίνες – και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τη σορό της κόρης της – οι αστυνομικοί «έπεσαν» πάνω σε άλλο μακάβριο εύρημα.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, το απόγευμα του Σαββάτου κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη δύο μέτωπα ερευνών, σε Μιτσερό και Ξυλιάτου, οι άνδρες της ΕΜΑΚ, εντός του 125 μέτρων φρεατίου, βρήκαν δεύτερο πτώμα, το οποίο δεν ανήκει στην 6χρονη κόρη της Mary Rose, που αγνοείται.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του Τμήματος Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι ανασύρθηκε δεύτερο πτώμα γυναίκας και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο, ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες εκεί θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή και στην περιοχή της λίμνης στο Ξυλιάτο, για τον εντοπισμό του 6χρονου κοριτσιού.

Ο κ.Σιάηλος τόνισε ότι οι Αρχές βρίσκονται στο πολύ αρχικό στάδιο αναφορικά με την διερεύνηση για την ταυτότητα του δεύτερου πτώματος.

Δυνάμεις περιφρουρούν την περιοχή, ενώ επί τόπου έσπευσαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή δύο επισκέπτες της περιοχής εντόπισαν κάτι που – όπως είπαν στην Αστυνομία – έμοιαζε με ανθρώπινο πτώμα.Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, όπου, μετά από μια πολύωρη επιχείρηση, ανέσυραν τη σορό μιας γυναίκας.

Δύο μέρες μετά, ταυτοποιήθηκε η άτυχη Mary Rose και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ενός ειδεχθούς εγκλήματος, αφού τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν τον Μάιο του 2018 και μαζί της ήταν και η 6χρονη κόρη της, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Ομολόγησε τη δολοφονία της 35χρονος υπολοχαγός

Τελικά τη δολοφονία της 38χρονης και της 6χρονης κόρης της ομολόγησε  35χρονος υπολοχαγός του στρατού στην Κύπρο.

Ο 35χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, σύμφωνα με το politis.com.cy. και θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είναι θαμμένη η 6χρονη. 

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του υπολοχαγού βρέθηκε πανομοιότυπο σχοινί με αυτό που ήταν δεμένη η σορός της 38χρονης. 

Πριν συλληφθεί, ο άνδρας επιχείρησε να καταπιεί την κάρτα SIM του κινητού του. 

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο υπολοχαγός είχε αλλάξει τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή του μετά την εξαφάνιση της 38χρονης και της κόρης της, ενώ είχε διαγράψει και το προφίλ του από το facebook και από site γνωριμιών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet