Ιταλός περπάτησε 450 χιλιόμετρα μετά από καβγά με τη σύζυγό του
zougla.gr
Κόσμος

Ιταλός περπάτησε 450 χιλιόμετρα μετά από καβγά με τη σύζυγό του

Ιταλός μετά από καβγά με τη σύζυγό του για να ξεθυμάνει περπάτησε 450 χιλιόμετρα φτάνοντας μετά από μία βδομάδα διαδρομής και… ενδοσκόπησης σε μια μικρή πόλη της Αδριατικής, στο Φάνο. Το αν κατάφερε να ηρεμήσει δεν έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Il Resto del Carlino», με έδρα την Μπολόνια. Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως η αστυνομία τού επέβαλε πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση των μέτρων του lockdown!

Οι Αρχές του Φάνο εντόπισαν τον άντρα στις 02:00 τα ξημερώματα και ενώ στην Ιταλία απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 22:00 στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνoϊού. Μετά από σχετική έρευνα ανακάλυψαν ότι η σύζυγός του τον είχε δηλώσει ως αγνοούμενο μία εβδομάδα πριν στην πόλη Κόμο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο άντρας ήταν κρυωμένος και κουρασμένος, αλλά κατά τα άλλα ήταν διαυγής. Μάλιστα τους απάντησε ότι περπάτησε τόσο στην προσπάθειά του να «καθαρίσει το μυαλό του»! Ο άντρας ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα του έδιναν φαγητό περαστικοί, ενώ ο ίδιος φέρεται να περπατούσε περίπου 70 χιλιόμετρα την ημέρα.

Τελικά η γυναίκα του ταξίδεψε ως το Φάνο για να τον πάρει και επιβεβαίωσε και η ίδια στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της δεν είχε γυρίσει σπίτι ύστερα από έναν μεγάλο καβγά που είχαν κάνει πριν από μία εβδομάδα.

Πηγή: ΕΡΤ/zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet