Καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με μαθήτριά της – Έκαναν σεξ ακόμη και μέσα στην τάξη του σχολείου!
zougla.gr
Κόσμος

Καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με μαθήτριά της – Έκαναν σεξ ακόμη και μέσα στην τάξη του σχολείου!

Eρωτικές επαφές με μαθήτριά της είχε για δύο χρόνια μία καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης από τη Φλόριντα και μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τοπικού γραφείου σερίφη, είχε συνευρεθεί μαζί της αρκετές φορές ακόμα και μέσα στη σχολική αίθουσα.

Ο λόγος για την 35χρονη εκπαιδευτικό Hayley Morgan Hallmark, η οποία συνελήφθη την Παρασκευή για την αποπλάνηση της μαθήτριάς της, η οποία είναι σήμερα 17 ετών.

‘Όπως υποστήριξε το ανήλικο κορίτσι από τον Αύγουστο του 2017, όταν τότε ήταν 14 ετών, η δασκάλα της άρχισε να της στέλνει μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο.

Παράλληλα τόνισε ότι ένα χρόνο αργότερα άρχισαν να ανταλλάσουν γυμνές φωτογραφίες και τα μηνύματά τους έγιναν ακόμα πιο αποκαλυπτικά, προσθέτοντας ότι μετά από λίγο διάστημα άρχισαν να έχουν και ερωτικές επαφές.

«Η έφηβη εξήγησε ότι η κατηγορούμενη και εκείνη έκαναν σεξουαλικές πράξεις ακόμη και μέσα στην τάξη, γυρνώντας τις κάμερες της αίθουσας και ακουμπώντας στην πόρτα της τάξης, ώστε κανείς να μην μπορεί να μπει», γράφει η έκθεση της αστυνομίας.

Σεξ έκαναν και στο σπίτι της καθηγήτριας. Το κινητό της μικρής είχε όλες τις αποδείξεις για την «ανάρμοστη σχέση», η οποία πήρε τέλος τον Αύγουστο του 2020.

Η Hayley Morgan Hallmark παραμένει προφυλακισμένη, με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 20.000 δολάρια.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet