Κορωνοϊός: Αναβρασμός στους Βρετανούς μετά την υποβάθμιση της Πορτογαλίας για τουρισμό
reader.gr
Κόσμος

Κορωνοϊός: Αναβρασμός στους Βρετανούς μετά την υποβάθμιση της Πορτογαλίας για τουρισμό

Τον δρόμο της επιστροφής για το Νησί παίρνουν εσπευσμένα οι Βρετανοί τουρίστες που είχαν πάει για διακοπές στην Πορτογαλία και τα νησιά της, όπως η Μαδέιρα και οι Αζόρες. Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας έβγαλε τη χώρα της Ιβηρικής από τους ασφαλείς προορισμούς και πλέον οι τουρίστες πρέπει είτε να επιστρέψουν άμεσα μέσα σε 108 ώρες είτε να μπουν σε 10ήμερη καραντίνα όταν φτάσουν και πάλι πίσω, πέρα από τη συγκεκριμένη διορία.

Η βρετανική κυβέρνηση έδωσε χθες στη δημοσιότητα την πολυαναμενόμενη «πράσινη λίστα» της για τα ταξίδια των Βρετανών στο εξωτερικό και πέρα από την απουσία δημοφιλών προορισμών όπως η Ελλάδα και η Ισπανία, υπήρξε υποβάθμιση της Πορτογαλίας, του κορυφαίου τουριστικού προορισμού που υπήρχε στη λίστα που ίσχυες από τις αρχές Μαΐου.

Μια νέα παραλλαγή της ινδικής μετάλλαξης φοβίζει τους Βρετανούς που αφαίρεσαν την Πορτογαλία από τη λίστα με τους ασφαλείς προορισμούς. 

Οι αντιδράσεις είναι πολλές καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν μεταβεί στη χώρα, που μεταξύ άλλων φιλοξένησε και τον τελικό του Champions League την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στις δύο αγγλικές ομάδα Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet