Κύπρος: 35χρονος πάτησε με το αυτοκίνητό του Βρετανούς τουρίστες – Ένας νεκρός
Κόσμος

Κύπρος: 35χρονος πάτησε με το αυτοκίνητό του Βρετανούς τουρίστες – Ένας νεκρός

Σε τραγωδία κατέληξε η διασκέδαση ενός ζευγαριού και δύο Βρετανών τουριστών στην Πάφο. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 35χρονος διασκέδαζε σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλλίων μαζί με την 23χρονη σύντροφό του. Στην μπυραρία βρίσκονταν και δύο Βρετανοί τουρίστες, 32 και 39 ετών, οι οποίοι φλέρταραν την 23χρονη, προκαλώντας την αντίδραση του 35χρονου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο καβγάς ξεκίνησε όταν οι δύο Βρετανοί είδαν τον 35χρονο να χτυπά την 23χρονη και του ζήτησαν να σταματήσει.

Στη συνέχεια ο 35χρονος άνδρας αποχώρησε και περίμενε έξω από το κέντρο τους τουρίστες. Μόλις οι δύο βγήκαν ο 35χρονος οδήγησε το αυτοκίνητο πάνω τους και τους χτύπησε.

Ο Κύπριος, έχοντας ως συνοδηγό την 23χρονη, εγκατέλειψε τους δύο Βρετανούς αιμόφυρτους, οδήγησε το αυτοκίνητο στο κοντινό λιμανάκι και το έριξε στη θάλασσα, αφού πρώτα βγήκε αφήνοντας μέσα την 23χρονη, η οποία κατάφερε να βγει στην ξηρά.

Ο 39χρονος Βρετανός άφησε την τελευταία του πνοή και ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 35χρονο Κύπριο και την 23χρονη. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στο δικαστήριο και αποφασίστηκε να προφυλακιστεί.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και αναμένεται να καταθέσει και ο 32χρονος τραυματίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 39χρονος Βρετανός οικοδόμος, Charlie Birch (φωτό), από την Ουαλία είναι ο Βρετανός που σκοτώθηκε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet