Μαρτυρία «καίει» τον Γερμανό παιδόφιλο: Πήγαινε σε πάρτι σε δάση και έδινε ναρκωτικά με αντάλλαγμα σεξ
Κόσμος

Μαρτυρία «καίει» τον Γερμανό παιδόφιλο: Πήγαινε σε πάρτι σε δάση και έδινε ναρκωτικά με αντάλλαγμα σεξ

Σε μια ακόμα υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ο Γερμανός παιδόφιλος που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, ο οποίος κατηγορείται ότι πωλούσε ναρκωτικά σε πάρτι με αντάλλαγμα σεξ με νεαρά κορίτσια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, που επικαλείται κάποια μαρτυρία, ο Christian Brueckner πήγαινε σε πάρτι που διοργάνωναν νεαρά κορίτσια και τους πωλούσε ναρκωτικά, ενώ εκείνα «πλήρωναν» με σεξουαλικά ανταλλάγματα.

Τα πάρτι αυτά είναι γνωστά ως «Pizza Parties» και γίνονταν στα δάση κοντά στην Praia da Luz, το πορτογαλικό θέρετρο από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν. Εκεί ο Brueckner, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία που επικαλείται η Daily Star, «έδινε στα κορίτσια μαριχουάνα και άλλα ναρκωτικά και εκείνα του έδιναν σεξουαλικά ανταλλάγματα επειδή δεν είχαν χρήματα. Έτσι λειτουργούσε» υποστηρίζει η μάρτυρας.

«Ήταν μαζί με κάποιον. Ήταν και οι δύο ψηλοί και ξανθοί. Ο ένας είχε γαλάζια μάτια και ο άλλος πράσινα. Νόμιζα ότι ήταν Άγγλοι μέχρι που έμαθα ότι ο ένας ήταν Γερμανός. Κατάλαβα αμέσως ότι ο ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ήταν αυτός όταν είδα το τροχόσπιτο στην τηλεόραση. Ήταν αυτό που χρησιμοποίησε. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν το 2007 λίγο πριν εξαφανιστεί η Μαντλίν», προσθέτει ο ίδιος.

«Είναι νεκρή, πάει τελείωσε!» – Η σοκαριστική φράση που είχε πει ο Γερμανός παιδόφιλος σε παρέα που συζητούσε για τη Μαντλίν

«Καίει» τον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρούκνερ η μαρτυρία συναδέλφου του, που μίλησε στην εφημερίδα Bild.

H μαρτυρία την οποία αναδημοσιεύει η Daily Mail προέρχεται από τη Λέντα Τζόλιτζ, η οποία δούλευε σε ένα μαγαζί με ποτά και φαγητά σε γερμανική πόλη μαζί με τον ύποπτο.

Η γυναίκα είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι κάποια στιγμή παρέα συναδέλφων άρχισε να συζητά για την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού. «Κάποια στιγμή ο Κρίστιαν βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να φωνάζει: Το παιδί είναι νεκρό, πάει, τελείωσε!»

Άλλοι άνθρωποι που σύχναζαν στην περιοχή είπαν ότι συνήθιζε να δίνει στα παιδιά κοντινού σχολείου παιχνίδια και καλούδια.  

Οι θετοί γονείς τον είχαν διώξει από το σπίτι

Σε ίδρυμα για παιδιά με προβλήματα στη συμπεριφορά είχαν στείλει οι γονείς του τον Κρίστιαν Μπρούκνερ.

Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail, η Μπριτζίτ και ο Φριτς Μπρούκνερ είχαν υιοθετήσει τον Κρίστιαν, αλλά η συμπεριφορά του όσο μεγάλωνε ήταν, σύμφωνα με τις δηλώσεις της θετής του μητέρας, ιδιαίτερα προβληματική.

Οι γονείς του, σύμφωνα με την αφήγηση της γυναίκας, αναγκάστηκαν να τον στείλουν σε ίδρυμα για έφηβους με επιθετική και αντικοινωνική συμπεριφορά και στη συνέχεια έκοψαν επαφές μαζί του.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι και δεν ξέρει και δεν θέλει να ξέρει τίποτα για τα όσα φέρεται να έχει κάνει ο γιος της. Μάλιστα, είπε στην εφημερίδα, ότι αφιέρωσε τη ζωή της στον σύζυγό της που έμεινε από το 1992 καθηλωμένος σε καροτσάκι, μετά από ατύχημα που είχε.

Οι γείτονες είπαν στη Daily Mail ότι οι Μπρούκνερ ήταν αξιαγάπητο ζευγάρι, αλλά το παιδί τους έμπλεκε μονίμως.

Ο Γερμανός παιδόφιλος ερευνάται και για τη δολοφονία 16χρονης

Ο ύποπτος για την εξαφάνιση της δολοφονίας της Μαντλίν ΜακΚαν, Κρίστιαν Μπρούκνερ, θεωρείται ύποπτος και για τη δολοφονία μίας 16χρονης.

Σύμφωνα με τη Telegraph, ο Γερμανός παιδόφιλος εξετάζεται και για τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης Καρόλα Τίτζε το 1996.

Η Καρόλα εξαφανίστηκε το πρωί της 5ης Ιουλίου ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της στο φλαμανδικό θέρετρο Ντε Χάαν, στη Δυτική Φλάνδρα.

Η έφηβη ήταν αγνοούμενη για έξι ημέρες προτού το πτώμα της βρεθεί βίαια ακρωτηριασμένο σε αμμόλοφους. Μέρες πριν από την εξαφάνισή της, φέρεται να την είχαν δει με έναν Γερμανό τον οποίο η αστυνομία προσπάθησε να εντοπίσει, αλλά απέτυχε.

Εισαγγελείς στην Μπριζ επιβεβαίωσαν στα τοπικά Μέσα ότι τώρα εξετάζουν την πιθανή σύνδεση ανάμεσα στον θάνατο της Τίτζε με τον Μπρίκνερ μετά την υπόδειξή του ως βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν από την Πράια ντα Λουζ το 2007.

Ρενέ και Ίνγκα 

Ο 43χρονος Γερμανός παιδόφιλος ερευνάται αν συμμετείχε στην απαγωγή ακόμα δύο παιδιών, του 6χρονου Ρενέ και της 5χρονης Ίνγκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Koelner Stadt-Anzeiger», οι αρχές ερευνούν αν ο 43χρονος απήγαγε τον 6χρονο Ρενέ από παραλία του θερέτρου Αλγκάρβε, το 1996, στην Πορτογαλία.

Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιος του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet