Μυστήριο με εξαφάνιση χορεύτριας των Μπολσόι – Πιθανότατα δολοφονήθηκε, διαμέλισαν τη σορό της και τη διέλυσαν με οξύ
twitter.com/dailystar
Κόσμος

Μυστήριο με εξαφάνιση χορεύτριας των Μπολσόι – Πιθανότατα δολοφονήθηκε, διαμέλισαν τη σορό της και τη διέλυσαν με οξύ

Μία 25χρονη μπαλαρίνα από το γνωστό Θέατρο Μπολσόι της Μόσχας εξαφανίστηκε το 2014, με την αστυνομία να ερευνά την υπόθεση ως δολοφονία και να πιστεύει ότι τη σκότωσαν, διαμέλισαν το πτώμα της και το διέλυσαν το πτώμα της με θειικό οξύ.

Σύμφωνα με την Dailystar, οι αστυνομικές αρχές οι οποίες έχουν αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης της 25χρονης μπαλαρίνας του θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας Όλγκα Ντεμίνα το 2014, με βάση νέα στοιχεία που ανακάλυψαν, ερευνούν πλέον την υπόθεση ως πιθανή δολοφονία.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η γυναίκα έπεσε θύμα ενός άνδρα, ο οποίος είχε στην κατοχή του φωτογραφίες σεξουαλικής φύσεως.

Συγκεκριμένα οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τον 40χρονο Μαλκάζ Ντζαβόεφ, ο οποίος είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως «ατζέντης» και «εραστής» της χορεύτριας και βρίσκεται υπό κράτηση το 2017 στη Γερμανία μετά από ένα ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του από την Ιντερπόλ, καθώς έφυγε από τη Ρωσία παριστάνοντας τον Κούρδο πρόσφυγα.

Μάλιστα, πλέον εκτίει ποινή φυλάκισης 5,5 χρόνων για απάτη, η οποία περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα το οποίο άνηκε στον σύντροφο της 25χρονης μπαλαρίνας, Αλεξέι Φετίσοφ, ο οποίος επίσης είναι ύποπτος για τη δολοφονία.

Όπως ανέφεραν πηγή της αστυνομίας στο Κομσομόλσκαγια Πράβντα, ο Ντζαβόεφ «διαμέλισε το σώμα της χορεύτριας και στη συνέχεια το διέλυσε με οξύ» και πιθάνοτα έριξε τα υπολείμματα του πτώματος σε κάποιο πηγάδι κοντά σε μία λίμνη. Με την πηγή να προσθέτει ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Το θειικό οξύ δεν διαλύει τα πάντα, κάποια ανθρώπινα μέλη θα πρέπει να έχουν διατηρηθεί, αλλά θα πρέπει πρώτα να βρεθούν», προσέθεσε η πηγή.

Αναφορές λένε ότι ο Ντζαβόεφ και ο πατέρας του είχαν αγοράσει θεεικό οξύ. Μάλιστα πέρσι είχε ανακαλυφθεί ένα ανθρώπινο κρανίο, σε κοντινό σημείο από όπου εξέπεμψε το κινητό του Ντζαβόεφ τη νύχτα της εξαφάνισης της Ντεμίνα, ωστόσο οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι δεν σχετιζόταν με την υπόθεση.

Η μητέρα της χορεύτριας, Έλενα Ντεμίνα, έχει πει σε δηλώσεις στο Russia 1 ότι «οι ερευνητές της ανέφεραν ότι υπάρχουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση. Ο δολοφόνος τη σκότωσε στη συνέχεια τη διαμέλισε και διέλυσε τη σορό της με οξύ».

Πριν εξαφανιστεί η 25χρονη ο Ντζαβόεφ την είχε πάρει μαζί του σε ένα ταξίδι εκτός Μόσχας για να χορέψει για κάποιους επιχειρηματίες σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι «στις 20 Αυγούστου του 2014 και ενώ η Νρτεμίνα βρισκόταν στο διαμέρισμα της, ο Ντζαβόεφ της επιτέθηκε και διέπραξε έναν προμελετημένο φόνο».

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, πριν την εξαφάνιση της πλήρωνε μεγάλα χρηματικά ποσά στον Ντζαβόεφ. «Λίγο πριν τον θάνατό της πούλησε ένα αυτοκίνητο και ο Ντζαβόεφ πήρε τα χρήματα. Επίσης δανειζόταν χρήματα γι’ αυτόν. Ήταν ολοκληρωτικά στο έλεος του» πρόσθεσε η ίδια.

Φοβόταν μήπως δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου και παρ’ όλο που πλήρωνε χρήματα για να το αποτρέψει, αυτές ανέβηκαν στο διαδίκτυο, συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος του Ντζαβόεφ αρνήθηκε ότι ο πελάτης του εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνισης της χορεύτριας και ισχυρίστηκε ότι έφυγε στο εξωτερικό, όπου και διαμένει μετά από μία απάτη με ένα σπίτι.

«Έχουμε πληροφορίες ότι η Όλγκα Ντεμίνα ονειρευόταν αρκετά χρόνια να φύγει από τη Ρωσία και πλέον ζει στο εξωτερικό», δήλωσε ένα μέλος της νομικής ομάδας του Ντζαβόεφ. Η οικογένεια της Ντεμίνα πάντως αναφέρει ότι είχε εξαπατηθεί από μία πώληση σπιτιού και ότι δεν είχε λεφτά λίγο πριν εξαφανιστεί.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet