Νέα καταγγελία κατά Τραμπ: Πρώην μοντέλο τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση
Κόσμος

Νέα καταγγελία κατά Τραμπ: Πρώην μοντέλο τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Σε αποκλειστική της συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Guardian», το πρώην μοντέλο Έιμι Ντόρις κατηγορεί τον Αμερικανό πρόεδρο ότι στις 5 Σεπτεμβρίου 1997, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του Grand Slam US Open στο τένις, την απομόνωσε έξω από τη τουαλέτα στη σουίτα των VIP θεατών και τη φίλησε με χυδαίο τρόπο.

Η καταγγελία κατά του Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά γεγονότων, όπως η αναποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι πυρκαγιές στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ, η βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων του κινήματος «Black Rights Matter», που πλήττουν το προφίλ, αλλά και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου των ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα, σε αποκλειστική της συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Guardian», το πρώην μοντέλο κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι στις 5 Σεπτεμβρίου 1997, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του Grand Slam US Open στο τένις, την απομόνωσε έξω από τη τουαλέτα στη σουίτα των VIP θεατών και τη φίλησε με χυδαίο τρόπο. «Ένιωσα να πιέζει τη γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα του. Ένιωθα άρρωστη και αηδιασμένη με την κίνησή του», δήλωσε χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο στον «Guardian».

Η Ντόρις, η οποία ήταν 24 χρονών όταν δέχθηκε, όπως υποστηρίζει, την επίθεση του προέδρου των ΗΠΑ, πρόσθεσε ότι ο Donald Tramp «είχε κολλήσει πάνω της», κρατώντας τη σφικτά, έτσι ώστε να μη μπορεί να ξεφύγει από την αγκαλιά του.

«Ήμουν εγκλωβισμένη στα χέρια του και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Προσπάθησα μάταια να τον διώξω από πάνω μου, αλλά εκείνος συνέχισε να με φιλά χυδαία», είπε η Ντόρις.

Προκειμένου να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, έδωσε στη δημοσιογράφο του «Guardian» Λούσι Οζμπορν, η οποία πήρε τη συνέντευξη, έξι φωτογραφίες, καθώς και το απόκομμα του εισιτηρίου από το US Open του 1997. 

Ο Τραμπ τότε ήταν 51 χρονών και παντρεμένος με τη Μάρλα Μέιπλς.

Η Έιμι σήμερα είναι 48 χρονών, παντρεμένη και μητέρα δίδυμων κοριτσιών.

‘Οπως είπε στη συνέντευξή της, είχε σκοπό να δημοσιοποιήσει την προσωπική της ιστορία με τον Ντόναλντ Τραμπ από το 2016, όταν και άλλες καταγγελίες γυναικών  -πρώην μοντέλων και ηθοποιών-  για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ είχαν γίνει γνωστές. Δίσταζε όμως, γιατί όπως είπε, «δεν ήθελε να βλάψει την οικογένειά της».

Πάντως, οι δικηγόροι του Τραμπ διέψευσαν τους ισχυρισμούς της Ντόρις. 

Πηγή: www.guardian.co.uk/reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet