Νεκρή με μια σφαίρα στον λαιμό η σταρ του Instagram και βασίλισσα του υποκόσμου «Κατρίνα» (σκληρές εικόνες)
Κόσμος

Νεκρή με μια σφαίρα στον λαιμό η σταρ του Instagram και βασίλισσα του υποκόσμου «Κατρίνα» (σκληρές εικόνες)

Νεκρή από σφαίρα που τη βρήκε στον λαιμό έπεσε η σταρ του Instagram Maria Guadalupe Lopez Esquivel, γνωστή και ως «Κατρίνα» σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ της μεξικανικής αστυνομίας και του καρτέλ που διοικούσε.

Στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Μαρία μοιάζει τρομοκρατημένη προτού καταρρεύσει από τη σφαίρα που τη βρήκε στο λαιμό. Η νεαρή, στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, είναι μέσα στα αίματα και μοιάζει να ασφυκτιά την ώρα που ένας αστυνομικός την πλησιάζει για να την ηρεμήσει.

«Ηρέμησε μικρή. Έρχεται ελικόπτερο για να σε παραλάβει. Ηρέμησε, όλα θα πάνε καλά, προσπάθησε να κρατηθείς» της λέει ο αστυνομικός.

Ωστόσο, μόλις λίγα λεπτά μετά η «Κατρίνα» άφησε την τελευταία της πνοή.

Πώς αναρριχήθηκε μέσα στο καρτέλ

Λέγεται ότι έγινε μία από τους επικεφαλής του καρτέλ «New Generation» όταν ερωτεύτηκε έναν άλλο από τα «κεφάλια» του καρτέλ.

«Ήταν καλή μαθήτρια μέχρι που άρχισε να κάνει παρέα με γκάνγκστερ και έμπλεξε με ναρκωτικά» δήλωσε κάποιος ντόπιος στην εφημερίδα El Universal.

Αφεντικό του «New Generation» καρτέλ είναι ο Nemesio Oseguera Cervantes, ένας από τους πιο καταζητούμενους εμπόρους ναρκωτικών στο Μεξικό. 

Η Μαρία αναρριχήθηκε πολύ γρήγορα στην ιεραρχία του καρτέλ και εξίσου γρήγορα αντέγραψε το lifestyle των μελών του στα social media. Πολύ γρήγορα η 21χρονη έγινε σταρ του Instagram ανεβάζοντας ημίγυμνες φωτογραφίες της με όπλα.

Στο παρελθόν της είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για δολοφονίες, εκβιασμούς και απαγωγές.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet