Νεκροί από πυρά τρεις Παλαιστίνιοι που εισχώρησαν στο Ισραήλ από τη Γάζα
Κόσμος

Νεκροί από πυρά τρεις Παλαιστίνιοι που εισχώρησαν στο Ισραήλ από τη Γάζα

Δύο Παλαιστίνιοι οι οποίοι εισχώρησαν στο ισραηλινό έδαφος από τη Λωρίδα της Γάζας και πέταξαν εκρηκτικούς μηχανισμούς κατά Ισραηλινών στρατιωτών σκοτώθηκαν από τα πυρά των τελευταίων, ανακοίνωσε απόψε ο στρατός, ο οποίος νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι σκότωσε έτερο Παλαιστίνιο σε παρόμοιο περιστατικό στη μεθόριο.

Μόλις εισήλθαν σε ισραηλινό έδαφος οι δύο Παλαιστίνιοι πέταξαν εκρηκτικούς μηχανισμούς προς την πλευρά των στρατιωτών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ προς τους Παλαιστίνιους, σύμφωνα με τον στρατό.

Λίγο νωρίτερα, σε ανάλογο περιστατικό, ένας Παλαιστίνιος που επιχειρούσε να εισχωρήσει στο Ισραήλ από το νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας έπεσε νεκρός από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών, ενώ ακόμη ένας Παλαιστίνιος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού, στρατιώτες εντόπισαν τους δύο Παλαιστίνιους την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν στο Ισραήλ και να κάνουν δολιοφθορά στο τείχος που χωρίζει το Ισραήλ από τον παλαιστινιακό θύλακα. Οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τον έναν από τους δύο, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet