Ντένβερ: Οδηγός της Uber πυροβόλησε επιβάτη και αφέθηκε ελεύθερος!
Κόσμος

Ντένβερ: Οδηγός της Uber πυροβόλησε επιβάτη και αφέθηκε ελεύθερος!

Ένας οδηγός της Uber φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα έναν επιβάτη στο Ντένβερ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον «Independent», οι τοπικές Αρχές ανέφεραν ότι το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε πάνω σε έναν τοίχο, αφού πρώτα ο επιβάτης είχε δεχθεί αρκετά χτυπήματα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο οδηγός κάλεσε στη συνέχεια τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την καταγραφή του περιστατικού.

«Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά φαίνεται ότι ο οδηγός και ο επιβάτης του συγκρούστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και μετά υπήρξαν πυροβολισμοί εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα ο επιβάτης να χάσει τη ζωή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντένβερ, Σόνι Τζάκσον.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο για να αξιολογηθεί η κατάστασή του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες για το περιστατικό,  σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

«Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα έχουν ασφαλείς και αξιόπιστες μεταφορές», αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της. «Γι’ αυτόν τον λόγο η Uber απαγορεύει στους επιβάτες και τους οδηγούς να κουβαλούν όπλα στα αυτοκίνητα της εταιρείας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος οδηγός της Uber πυροβολεί ή επιτίθεται με κάποιον άλλον τρόπο σε επιβάτη. Τον προηγούμενο μήνα, για παράδειγμα, ένας επιβάτης στη Φιλαδέλφεια ισχυρίστηκε ότι ο οδηγός τράβηξε όπλο εναντίον του επειδή απλώς του είπε πού έπρεπε να στρίψει!

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet