Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: 13χρονος μαχαίρωσε την 9χρονη αδελφή του
Κόσμος

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: 13χρονος μαχαίρωσε την 9χρονη αδελφή του

Ένα 9χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας στην Κύπρο, μετά από μαχαιριές που φέρεται να δέχτηκε από τον ανήλικο αδερφό του στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Όταν οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο βρήκαν μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων, που μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Πολίτη», ύποπτος για τον τραγικό θάνατο της 9χρονης θεωρείται ο 13χρονος αδερφός της, που ανακρίνεται στη Λάρνακα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για οικογένεια Ρομά από τη Ρουμανία. Τα παιδιά ζούσαν με τον πατέρα, ενώ η μητέρα τους τα είχε εγκαταλείψει πριν από χρόνια. Ο πατέρας εργαζόταν περιστασιακά και λάμβανε στήριξη με κρατικά επιδόματα. Ο 13χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πέρυσι είχε εκδιωχθεί από το γυμνάσιο που φοιτούσε. Τα δύο παιδιά φέρονται να τσακώθηκαν στο σπίτι και ο 13χρονος πήρε ένα μαχαίρι και σκότωσε την αδελφή του. Ο πατέρας ήταν αυτός που βρήκε την 9χρονη στο σπίτι σε λίμνη αίματος και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ σε επικοινωνία του «Πολίτη» με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet