Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα: 23χρονος πυροβόλησε την αδερφή του στο κεφάλι
Κόσμος

Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα: 23χρονος πυροβόλησε την αδερφή του στο κεφάλι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κύπρο, όπου το απόγευμα της Τρίτης 5/5 ένας 23χρονος σκότωσε την 21χρονη αδερφή του, πυροβολώντας την στο κεφάλι στα Κλαυδιά της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την αυτοψία των ιατροδικαστών, ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, συνεπεία πυροβολισμού.
 
Ο 23χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ και ισχυρίστηκε, όπως αναφέρει το sigmalive.com, ότι στην προσπάθειά του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη θανάσιμα στο κεφάλι.
 
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου. Το G3 παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σε σοκ ο αρραβωνιαστικός της: «Ήταν δύο μηνών έγκυος»

Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων ο φερόμενος ως αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε ότι η νεαρή είχε τα γενέθλιά της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ήταν δύο μηνών έγκυος.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet