Οι χάκερς εξακολουθούν να… ξεγυμνώνουν το Χόλιγουντ
Κόσμος

Οι χάκερς εξακολουθούν να… ξεγυμνώνουν το Χόλιγουντ

Πριν ακόμα καταλαγιάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε από τη διαρροή φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές αρκετών διασημοτήτων, χάκερς δημοσιοποίησαν νέο υλικό το Σάββατο, με θύματα δεκάδες αστέρια του Χόλιγουντ.

Στο στόχαστρο των χάκερς, αυτή τη φορά, φαίνεται ότι βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Κιμ Καρντάσιαν, Ριάνα, Βανέσα Χάτζενς, Χέιντεν Πενετιέρ, Λέικ Μπέλι, Όμπρεϊ Πλάζα, Χόουπ Σόλο, Γκαμπριέλ Ουνιόν και για δεύτερη φορά η Τζένιφερ Λόρενς.

Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, μέσα από τις ιστοσελίδες 4chan και Reddit, ενώ παρόλο που το ακατάλληλο υλικό διεγράφη, ήδη είχε προλάβει να «ταξιδέψει» σε πολλές γωνιές του πλανήτη.

Πίσω από τη νέα διαρροή φαίνεται ότι κρύβονται οι ίδιοι χάκερς, που τρεις εβδομάδες πριν είχαν αναστατώσει το Χόλιγουντ, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικές φωτογραφίες δεκάδων διασήμων.

Εκείνο το κύμα διαρροών απασχόλησε τόσο την Apple, όσο και το FBI, με τις Αρχές πάντως να μην κατορθώνουν να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι απειλούν, ανώνυμα, ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Η ηθοποιός Γκαμπριέλ Ουνιόν ήταν η πρώτη που αντέδρασε, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως φρικαλεότητα εις βάρος γυναικών και παιδιών, ενώ επεσήμανε ότι ενημέρωσε ήδη τις Αρχές, για να εντοπιστεί ποιος κρύβεται πίσω από τη διαρροή των φωτογραφιών.

«Για όσους έπεσαν θύματα των χάκερς και άλλων εγκλημάτων μίσους, στέλνουμε την αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές μας. Δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος», υποστήριξε σε κοινή της δήλωση με τον σύζυγό της, μπασκετμπολίστα Ντουέιν Ουέιντ.

Σιωπηλές έχουν μείνει ως τώρα οι Κιμ Καρντάσιαν και Ριάνα, καθώς ούτε εκείνες, ούτε και οι εκπρόσωποί τους έκαναν κάποια δήλωση, ενώ αρκετές προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του αθλητισμού αναφέρουν ότι δέχονται απειλές ότι θα δουν φωτογραφίες τους δημοσιευμένες τις επόμενες ώρες.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet