Ο Τραμπ «τα μασάει» για το αν είναι ακόμα θετικός, αλλά προετοιμάζεται για προεκλογική συγκέντρωση!
reader.gr
Κόσμος

Ο Τραμπ «τα μασάει» για το αν είναι ακόμα θετικός, αλλά προετοιμάζεται για προεκλογική συγκέντρωση!

Να εκφωνήσει την κεντρική ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο 10/10 ετοιμάζεται ο Ντόναλντ Τραμπ που δεν ξεκαθαρίζει αν εξακολουθεί να νοσεί από κορωνοϊό.

«Νομίζω ότι θα προσπαθήσω να μιλήσω σε μια προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ του Σαββάτου, αν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθεί, όμως θέλουμε να κάνουμε μια συγκέντρωση, πιθανόν στη Φλόριντα (σ.σ.: πολιτεία-κλειδί στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου), το βράδυ του Σαββάτου», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News.

Ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει για το αν εξακολουθεί να είναι θετικός στον κορωνοϊό και είπε μόνο ότι θα υποβληθεί σε νέο τεστ σήμερα Παρασκευή.

Ο Τραμπ εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ στις 2 Οκτωβρίου, αφού αποκάλυψε ότι έχει κορωνοϊό και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο την 5η Οκτωβρίου.

Ο Ρεπουμπλικάνος ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται για την προεκλογική συγκέντρωση λίγη ώρα αφότου ο γιατρός του Λευκού Οίκου, ο Σον Κόνλεϊ, πρακτικά άνοιξε την πόρτα στην επιστροφή του Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία από αύριο, διαβεβαιώνοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «συνολικά αντέδρασε εξαιρετικά καλά» στη θεραπεία για την Covid-19 στην οποία υποβλήθηκε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet