Πανικός στο Χάρλεμ
Κόσμος

Πανικός στο Χάρλεμ

Βρέθηκε νεκρός ο ομογενής Ανδρέας Παναγόπουλος που αγνοείτο μετά την έκρηξη στο Ανατολικό Χάρλεμ, την Τετάρτη 15 Μαρτίου. Τον αναγνώρισε η σύντροφός του σε νοσοκομείο.

Ο 42χρονος μουσικός αγνοείτο και διέμενε στον 2ο όροφο τού ενός από τα δύο κτήρια, που κατέρρευσαν την Τετάρτη στο ανατολικό Χάρλεμ, ύστερα από ισχυρή έκρηξη, με πιθανότερη αιτία τη διαρροή αερίου.

Ήταν πολύ περήφανος για την καταγωγή του, δήλωσε η σύζυγος του Έλληνα Ανδρέα Παναγόπουλου. Τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμά της στο facebook.

«Όχι πλέον ελπίδες… έχει φύγει». Με αυτό το συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η δημοσιογράφος από τη Βενεζουέλα, Liseth Perez Almeida, ενημερώνει τους φίλους της για τον θάνατο του αγαπημένου της Ανδρέα.

Ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που ισοπέδωσε τα δύο κτήρια ανήλθε σε εφτά, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press, πολλοί είναι και οι τραυματίες από το τραγικό συμβάν, που δημιούργησε σύννεφο καπνού στον ουρανό της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, οι διασώστες αναζητούν στα συντρίμμια των κτηρίων εννέα ανθρώπους που εξακολουθούν να αγνοούνται.

Όπως είπε ο δήμαρχος Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπάζιο, οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για διαρροή αερίου. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η τοπική εταιρεία παροχής αερίου Con Edison είχε ειδοποιηθεί για τη διαρροή 15 λεπτά πριν από το ατύχημα.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet