Στιγμές τρόμου σε αεροσκάφος της British Airways – Η καμπίνα γέμισε καπνούς
Κόσμος

Στιγμές τρόμου σε αεροσκάφος της British Airways – Η καμπίνα γέμισε καπνούς

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες της British Airways όταν η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε με καπνούς. 

Η πτήση BA422 της British Airways πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Βαλένθια της Ισπανίας και αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι ειδικές τσουλήθρες έτσι ώστε να γίνει η εκκένωση του αεροσκάφους. Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Χίθροου και δέκα λεπτά πριν την προσγείωσή του, η καμπίνα των επιβατών γέμισε καπνό. Ο πιλότος είπε στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας πως είχε πιάσει φωτιά η μηχανή και ετοιμαζόταν για αναγκαστική προσγείωση. 

Το αεροπλάνο συνέχιζε να είναι στον αέρα με τους επιβάτες να μην ξέρουν τι να κάνουν την ώρα που οι πυκνοί καπνοί έκαναν την κατάσταση αφόρητη. Άλλοι επιβάτες, περιγράφοντας όσα έζησαν, είπαν ότι η μυρωδιά ήταν άθλια και ο κόσμος πνιγόταν από τους καπνούς. Μέχρι και τη στιγμή της εκκένωσης του αεροπλάνου το πλήρωμα σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες δεν μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες.

«Έγιναν όλα ξαφνικά. Δέκα λεπτά πριν προσγειωθούμε. Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με πολλές οικογένειες και μικρά παιδιά. Τα παιδιά μου έκλαιγαν από τον φόβο τους», είπε μια επιβάτης.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet