Στο Γκουαντάναμο στέλνει τον δράστη της επίθεσης στο Μανχάταν ο Τραμπ
Κόσμος

Στο Γκουαντάναμο στέλνει τον δράστη της επίθεσης στο Μανχάταν ο Τραμπ

«Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, πιο έξυπνοι και πολύ λιγότερο πολιτικά ορθοί», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας «κτήνος» τον δράστη της επίθεσης της Τρίτης στο Μανχάταν και σημειώνοντας ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στη φυλακή του Γκουαντάναμο.

Κατά τη διάρκεια ενός υπουργικού συμβουλίου στο Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε: «Σήμερα θρηνούμε αυτή τη φρικιαστική τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου» και ζήτησε από το Κογκρέσο να τερματίσει άμεσα το πρόγραμμα χορήγησης πράσινων καρτών, μέσω λοταρίας. «Σήμερα ξεκινώ τη διαδικασία τερματισμού του προγράμματος χορήγησης πράσινων καρτών, μέσω λοταρίας. Θα ζητήσω από το Κογκρέσο να ξεκινήσει να εργάζεται άμεσα να τερματίσει αυτό το πρόγραμμα» τόνισε.

Νωρίτερα, ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζον Μίλερ κατονόμασε τον δράστη της επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα οκτώ νεκρούς, ως τον 29χρονο Σαϊφούλο Σαΐποφ, ο οποίος εισήλθε στις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2010 και διέθετε πράσινη κάρτα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet