Συναγερμός στο Λονδίνο από επίθεση με μαχαίρι – Τρομοκρατική ενέργεια «βλέπει» η Αστυνομία
Κόσμος

Συναγερμός στο Λονδίνο από επίθεση με μαχαίρι – Τρομοκρατική ενέργεια «βλέπει» η Αστυνομία

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας άνδρας έκανε επίθεση με μαχαίρι σε περαστικούς και τελικά έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Η αστυνομία του Λονδίνου εκτιμά ότι η υπόθεση σχετίζεται με την τρομοκρατία.

«Ένας άνδρας πυροβολήθηκε από ένοπλους αστυνομικούς στο Στρέταμ (νότιο Λονδίνο). Σε αυτό το στάδιο ένας αριθμός ανθρώπων φέρεται να έχει μαχαιρωθεί. Οι περιστάσεις ερευνώνται -το περιστατικό χαρακτηρίστηκε ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία», ανέφερε η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter.

Η αστυνομία συνέστησε στον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή.

Πολλά βίντεο της σκηνής αναρτήθηκαν στο Twitter, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε η γνησιότητά τους. Σε ένα από αυτά, φαίνεται ένας άνδρας πεσμένος στο έδαφος σε έναν εμπορικό δρόμο και τουλάχιστον δύο ένοπλοι αστυνομικοί προτάσσουν τα όπλα τους πίσω από ένα αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά, με τα μπλε φώτα του αναμμένα.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει ελικόπτερα να υπερίπτανται του σημείου και αστυνομικά αυτοκίνητα στους παρακείμενους δρόμους.

Το τελευταίο παρόμοιο περιστατικό στο Λονδίνο ήταν τον Νοέμβριο, όταν η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα που φορούσε ψεύτικο γιλέκο με εκρηκτικά και ο οποίος είχε σκοτώσει με μαχαίρι δύο ανθρώπους και είχε τραυματίσει τρεις ακόμα, προτού εξουδετερωθεί από τους περαστικούς. Οι αρχές είχαν αποκαλέσει το περιστατικό τρομοκρατική επίθεση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet