Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε ξενοδοχείο της Αυστραλίας
Κόσμος

Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε ξενοδοχείο της Αυστραλίας

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας 45χρονος άνοιξε πυρ σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ντάργουιν, στην Αυστραλία.

Μάρτυρες είπαν ότι ο ένοπλος μπήκε στο ξενοδοχείο και άρχισε να πυροβολεί γύρω στις 6 το απόγευμα (τοπική ώρα). Η αστυνομία επιβεβαίωσε τα θύματα, δύο ακόμα τραυματίες και μία ώρα αργότερα συνέλαβε τον δράστη.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Σκοτ Μόρισον, είπε ότι το περιστατικό δεν είχε σχέση με τρομοκρατική ενέργεια και η αστυνομία πιστεύει ότι ο 45χρονος έδρασε μόνος και δεν αναζητά άλλους υπόπτους.

Το κέντρο της πόλης παρέμεινε αποκλεισμένο για περίπου μία ώρα μετά το περιστατικό.

«Ένας άνδρας έτρεξε με μια γυναίκα στην αγκαλιά του, ήρθε στο δικό μας μοτέλ που βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση, και την άφησε κάτω μπροστά στα πόδια μου. Έτρεξα και πήρα κάποιες πετσέτες και τύλιξα τα πόδια της. Είχε τραύματα από σφαίρες και αιμορραγούσε» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο ABC.

View image on Twitter

Daily Mirror@DailyMirror

Australia’s PM says Darwin shooting rampage that has left at least five dead not believed terror-relatedhttps://www.mirror.co.uk/news/world-news/breaking-darwin-shooting-five-dead-16252040 …52:38 PM – Jun 4, 2019See Daily Mirror’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet