Τραγωδία στη Σκωτία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο και τη θετή του κόρη πριν βρει και ο ίδιος τον θάνατο
gettyimages
Κόσμος

Τραγωδία στη Σκωτία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο και τη θετή του κόρη πριν βρει και ο ίδιος τον θάνατο

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Κιλμάρνοκ της Σκωτίας, με έναν άνδρα να σκοτώνει την εν διαστάσει σύζυγό του και τη θετή του κόρη, ενώ στη συνέχεια έχασε και ο ίδιος τη ζωή του σε τροχαίο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο δράστης του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος, πήγε στο νοσοκομείο που εργαζόταν η σύζυγός του ως νοσηλεύτρια και τη μαχαίρωσε, ενώ επιτέθηκε σε ακόμα ένα άτομο που έσπευσε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης στη συνέχεια οδήγησε μέχρι την πόλη και δολοφόνησε και τη θετή του κόρη που εκείνη την ώρα εργαζόταν σε ένα ινδικό takeaway εστιατόριο, πριν χάσει τη ζωή του και ο ίδιος μετά από σφοδρό τρακάρισμα.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε: «Η αστυνομία της Σκωτίας αντιμετωπίζει επί του παρόντος τρία πιθανά συνδεόμενα περιστατικά στην περιοχή Κιλμάρνοκ. Το πρώτο συνέβη περίπου στις 7.45μ.μ. έξω από το Crosshouse Hospital, το δεύτερο περίπου 20 λεπτά αργότερα στην Portland Street και το τρίτο, ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, στον A76, περίπου στις 8.30μ.μ.. Οι έρευνες για αυτά τα περιστατικά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και αυτές οι περιοχές έχουν κλείσει αυτή τη στιγμή».

Λίγο αργότερα υπήρξε ενημέρωση ότι το νοσοκομείο Crosshouse που νωρίτερα ειχε αποκλειστεί, πλέον είναι ανοιχτό.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter διακρίνονται δύο αστυνομικοί να επιχειρούν ανάνηψη σε ένα ατόμο που βρίσκεται στο έδαφος, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Πηγή: reader.gr/φωτογραφίες: Getty Images/Ideal Image.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet