Τρομακτικό τροχαίο: Οδηγός σκότωσε πεζό ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία
Κόσμος

Τρομακτικό τροχαίο: Οδηγός σκότωσε πεζό ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Γιόρκσαϊρ στη Βρετανία, καθώς ένα αυτοκίνητο χτύπησε και σκότωσε έναν πεζό, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από μπλόκο της αστυνομίας.

Ένας οδηγός που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγει από καταδίωξη της αστυνομίας χτύπησε σκότωσε έναν πεζό «στέλνοντάς τον πετώντας σε κήπο», παρακείμενου σπιτιού, προτού οι αστυνομικοί τον συλλάβουν.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης στο Γιόρκσαϊρ, όταν ένας πεζός, ο οποίος πιστεύεται ότι είχε βγει για ψώνια, χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτο έναν 22χρονο για επικίνδυνη οδήγηση και κατηγορείσαι ότι χτύπησε το θύμα και το σκότωσε χωρίς να το καταλάβει.

Επίσης πιστεύεται ότι από τον άνδρα που συνελήφθη και ο οποίος υπέφερε μόνο από μικροτραυματισμούς είχε αφαιρεθεί η άδεια κυκλοφορίας.

Ο άνδρας προσπάθησε να ξεφύγει από μπλόκο της αστυνομίας και χτύπησε τον πεζό με μεγάλη ταχύτητα, με τη σύγκρουση να είναι τόσο σφοδρή ώστε ο πεζός «εκτινάχθηκε» σε κοντινό κήπο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος δείχνουν συντρίμμια και ένα διαλυμένο αυτοκίνητό το οποίο βρίσκεται στο δρόμο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος πιστεύουν ότι ο άνδρας έτρεχε με περισσότερα από 120 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 17:18 έγινε σήμα σε ένα όχημα να σταματήσει, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις και ξεκίνησε καταδίωξη. Στη συνέχεια συγκρούστηκε με έναν πεζό, με τον άνδρα να χάνει τη ζωή του και τον οδηγό του οχήματος να υποφέρει από μικροτραυματισμούς. Ένας άνδρας 22 ετών συνελήφθη ως ύποπτος για πρόκληση θανάτου εξαιτίας επικίνδυνης οδήγησης, ενώ η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται.

Πηγή: Dailymail/reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet