Χειροπέδες σε μητέρα που «πουλούσε» το παιδί της σε παιδόφιλους μέσω του darknet
Κόσμος

Χειροπέδες σε μητέρα που «πουλούσε» το παιδί της σε παιδόφιλους μέσω του darknet

Ποινή κάθειρξης 12 ετών και έξι μηνών επέβαλε το γερμανικό δικαστήριο σε μητέρα που έδινε το εννιάχρονο γιο της σε παιδόφιλους για να ασελγήσουν πάνω του μέσω του σκοτεινού ιστού κι έναντι αδρής κάθε φορά αμοιβής. Την ίδια ποινή επέβαλαν και στον θετό πατέρα του παιδίου και σύντροφο της μητέρας, ο οποίος βοηθούσε στην όλη διαδικασία.

Οι γερμανικές Αρχές είχαν συλλάβει το ζευγάρι τον Σεπτέμβριο του 2017 αφού κάποιος προέβη σε ανώνυμη καταγγελία που υποδείκνυε την κακοποίηση του παιδιού. Η υπόθεση ωστόσο είδε το φως της δημοσιότητας μόλις τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Γερμανούς εισαγγελείς ο Berrin Taha, 48 ετών και η Christian Lais, 39 ετών είχαν καθοριστικό ρόλο σε μια από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών στα χρονικά.

Για δύο χρόνια το ζευγάρι έπαιρνε χρήματα από παιδεραστές σε φόρουμ του σκοτεινού ιστού γνωστού κι ως darknet και έδινε το παιδί του σε παιδόφιλους για να το κακοποιούν.

Μετά την καταγγελία οι γερμανικές αρχές άρχισαν ενδελεχή έρευνα διαπιστώνοντας ότι το ζευγάρι έβρισκε τους παιδόφιλους ακόμα και μέσα από chat και προχώρησε τόσο στη σύλληψη των γονέων όσο και στη σύλληψη ενός από τα μέλη της μιας από τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούσαν.

Οι συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν μεταξύ των γονέων και των παιδόφιλων ήταν τρομακτικές. Το ζευγάρι έπαιρνε πλήθος προσφορών και κατέληγε πάντα στην πιο συμφέρουσα ή σε αυτή που απλά ευδοκιμούσε. Πέρα από την κακοποίηση ένας από τους χρήστες τους είχε μάλιστα προσφέρει ένα υψηλό ποσό για να μπορέσει να σκοτώσει το παιδί τους, χωρίς ωστόσο να δεχτεί. Πολλοί από τους παιδόφιλους μάλιστα έρχονταν από το εξωτερικό για να μπορέσουν να περάσουν λίγες ώρες με το εννιάχρονο αγόρι.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet