Οκτώ τραυματίες από ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο
Κόσμος

Οκτώ τραυματίες από ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο

Τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν έπειτα από πληροφορίες για ένοπλο στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο. Ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Κολόμπους. Συναγερμός στο Πανεπιστήμιο.

«Ένοπλος στην πανεπιστημιούπολη. Τρέξτε, κρυφτείτε, αντισταθείτε» ανέφερε μεταξύ άλλων η υπηρεσία διαχείρισης κρίσεων του Πανεπιστημίου στον λογαριασμό της στο Twitter. Η υπηρεσία κάλεσε τους φοιτητές να αποφεύγουν την περιοχή του Κολεγίου και να συνεχίσουν να κρύβονται στο βόρειο τμήμα της Πανεπιστημιούπολης που βρίσκεται στην πόλη Κολόμπους.

Το Πανεπιστήμιο ζήτησε από τους φοιτητές να αναμένουν τις οδηγίες της αστυνομίας και να καλούν την Άμεση Δράση μόνο εάν έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τη φοιτητική εφημερίδα «The Lantern» -την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων- ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερος ένοπλος.

Δεκαεννιάχρονος ανέφερε στο «CNN» ότι άκουσε πυροβολισμούς στο απέναντι κτήριο και σύντομα έφτασαν στην πανεπιστημιούπολη περιπολικά και ασθενοφόρα.

O 22χρονος Άντονι Φαλτσαράνο βρισκόταν στην αίθουσα διδασκαλίας τη στιγμή που οι φοιτητές έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα το μήνυμα που έθετε την πανεπιστημιούπολη σε κατάσταση συναγερμού.

Κάποιοι φοιτητές τοποθέτησαν καρέκλες στην πόρτα της αίθουσας, προκειμένου να προφυλαχθούν.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet