Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί μέχρι 21 Φεβρουαρίου
Κοινωνία

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί μέχρι 21 Φεβρουαρίου

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας μέχρι 21 Φεβρουαρίου, όπως αποφάσισε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών για την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, καθώς και για τις 14 και 21 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ύστερα από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη, θα παρέχεται άδεια από τον σύλλογο για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Τέλος, ο σύλλογος επισημαίνει ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες, ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για τις ακόλουθες ημερομηνίες:

• Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018
• Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018
• Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα παρέχεται, για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας, άδεια από τον Σύλλογο, μετά από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη.
Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωσή τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την ελληνική κοινωνία και αγορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet