Δεν θα δοθεί παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων
Οικονομία-Αγορά

Δεν θα δοθεί παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Πως δεν θα υπάρξει παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων που εκπνέει στις 29 Ιουλίου, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Άλλωστε, το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχει ανοίξει από τις 28 Μαρτίου, διάστημα που θεωρείται ικανό και εύλογο για να έχουν τη δυνατότητα όλοι να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις» υπενθυμίζει ο κ. Βεσυρόπουλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ μέχρι σήμερα, 16 Ιουλίου, έχουν υποβληθεί 4.846.946 φορολογικές δηλώσεις σε σύνολο 6,3 εκατ. δηλώσεων.

Η δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών έχει ως εξής: 

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που εκπνέει στις 29 Ιουλίου.

»Άλλωστε, το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχει ανοίξει από τις 28 Μαρτίου, διάστημα που θεωρείται ικανό και εύλογο για να έχουν τη δυνατότητα όλοι να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.

»Στόχος μας είναι να εμπεδωθεί η εικόνα ενός κράτους που θα είναι σοβαρό, συνεπές και αξιόπιστο απέναντι στους πολίτες, εμπνέοντας ανάλογες συμπεριφορές».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet