ΕΛΤΑ Courier: Η κοινωνία αλλάζει κι εμείς πρέπει να είμαστε μπροστά
Οικονομία-Αγορά

ΕΛΤΑ Courier: Η κοινωνία αλλάζει κι εμείς πρέπει να είμαστε μπροστά

Με την παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης,  της διοίκησης του Ομίλου ΕΛΤΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΑ Courier, στελεχών της εταιρείας, αλλά και  πρακτόρων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Πανελλήνια Ημερίδα με θέμα «ΕΛΤΑ Courier: Εταιρική Επικοινωνία – Πρακτορεία».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Αποστολάκο, υποδέχτηκαν το πρωί του Σαββάτου στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού, «Αθηναΐς», τους κυρίους Παναγιώτη Σκούτα, δ/ντή του γραφείου  του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά και Κωνσταντίνο Μπουλμέτη, δ/ντή του γραφείου του Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Μαυραγάνη, την πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο των Ελληνικών Ταχυδρομίων, Ευφροσύνη Σταυράκη και Ιωάννη Ζαρολιάγκη, πλήθος στελεχών του ομίλου ΕΛΤΑ, αλλά και 124 πράκτορες απ’ όλη την Ελλάδα.

Στόχος της ημερίδας ήταν τόσο η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην εταιρεία και το δίκτυο των πρακτορείων της, όσο και η εκπαίδευση των πρακτόρων, σύμφωνα με τις νέες κατευθύνσεις και προσανατολισμό της ΕΛΤΑ Courier.

Την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο «οικοδεσπότης» της, κ. Αντ. Φειδοπιάστης, ο οποίος στον χαιρετισμό του είπε: «Όπως λέει και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από δύο πράγματα δεν μπορείς να ξεφύγεις: από το πρωτόκολλο και από τον εαυτό σου. Μπορείς, όμως, να τ’ αλλάξεις. Σήμερα  προτείνω να τα ανατρέψουμε και τα δύο. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας. Από τον παλιό εαυτό, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί η κοινωνία αλλάζει, οι εξελίξεις τρέχουν κι εμείς πρέπει να είμαστε μπροστά. Σήμερα, εγκαινιάζουμε την πρώτη επαφή μας με σας, τους συνεργάτες μας, τους φίλους μας, και -εν μέρει- τους συναδέρφους μας, τους πράκτορες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Από εδώ και πέρα η μεταξύ μας επικοινωνία μπαίνει σε νέα τροχιά. Αυτή είναι μόνο η αρχή και δεσμευόμαστε ότι αυτές οι συναντήσεις μας θα γίνονται συχνότερα».

Στη συνέχεια, ο κ. Φειδοπιάστης έδωσε τον λόγο στον κ. Π. Σκούτα για ν’ απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, ενώ  στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε η κα Ευφροσύνη Σταυράκη και ο κ. Δ. Αποστολάκος, ο οποίος μίλησε για το νέο όραμα και την επόμενη μέρα της εταιρείας.

Ο πρώτος κύκλος την ημερίδας ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες του γενικού διευθυντή της εταιρείας, Παναγιώτη Πανάγου, της προϊσταμένης Τομέα Πωλήσεων και του Specialist in Logistics, Κωνσταντίνου Λάμπρου.

Στον 2ο κύκλο της ημερίδας, οι 124 εκπρόσωποι των πρακτορείων της ΕΛΤΑ Courier είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν, αλλά και ν’ ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη της εταιρείας σε θέματα πωλήσεων, λειτουργίας, οικονομικών και marketing.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς ενεργειών που έχουν στόχο να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας και να εντοπίσουν και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet