ΕΛΤΑ Courier: Όλη η αλήθεια με τη «μίσθωση ακινήτου» και τις συμβάσεις μίσθωσης αυτοκινήτων
Οικονομία-Αγορά

ΕΛΤΑ Courier: Όλη η αλήθεια με τη «μίσθωση ακινήτου» και τις συμβάσεις μίσθωσης αυτοκινήτων

Η διοίκηση της ΕΛΤΑ Courier διαψεύδει δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με τη «μίσθωση ακινήτου» και τις συμβάσεις μίσθωσης αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΕΛΤΑ Courier Α.Ε. επισημαίνει τα εξής:

Η Διοίκηση της εταιρείας μας νιώθει την ανάγκη να διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα εμφανισθέντα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, σχετικά με τη «μίσθωση ακινήτου» για το κέντρο διαλογής και τις συμβάσεις μίσθωσης αυτοκινήτων, ως παντελώς ανακριβή και κακόβουλα και που μόνο στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος και την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας μας, σε μια χρονική στιγμή μάλιστα που μέσω της πλήρους αναδιοργάνωσής της βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Σε ό,τι αφορά το υπό μίσθωση ακίνητο, ουδεμία οικονομική συναλλαγή έγινε μεταξύ του ιδιοκτήτη-εκμισθωτή και της εταιρείας μας, παρά μόνο η υπογραφή ενός προσυμφώνου μισθώσεως που περιελάμβανε αποκλειστικά τους όρους αυτής και απολύτως τίποτε άλλο. Προηγουμένως μάλιστα είχαν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες και ενδεικνυόμενες διαδικασίες για την επιλογή του συγκεκριμένου ακινήτου. Βεβαίως, το εν λόγω θέμα καθίσταται πλέον και άνευ αντικειμένου, αφού το εν λόγω προσύμφωνο ακυρώθηκε συναινετικά από τα συμβαλλόμενα μέρη για λόγους που αφορούσαν την εκμισθώτρια εταιρεία και την έγκαιρη παράδοση του ακινήτου.

Σε ό,τι αφορά τα μισθωμένα αυτοκίνητα, η Εταιρεία αξιοποιεί την AVIS A.E. με σύμβαση αορίστου χρόνου από το 2012, για μακροχρόνιες μισθώσεις leasing και την FMS A.E., που είναι συνεργάτης της ανωτέρω, περιστασιακά για ενοικίαση, μέχρι 12 μήνες, οχημάτων κάλυψης των έκτακτων αναγκών της, λόγω της συνεχούς αύξησης του έργου της και των αντίστοιχων συντήρησης, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα σταδιακής αποδέσμευσης και επιστροφής τους, χωρίς ρήτρες. Είναι, λοιπόν, προφανές ότι οι επιχειρούμενες συγκρίσεις τιμών είναι τουλάχιστον ατυχείς καθώς δεν αφορούν ομοειδείς περιπτώσεις και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά δεδομένα.

Η Διοίκηση της εταιρείας μας, με απόλυτη συναίσθηση του δύσκολου έργου που έχει κληθεί να φέρει σε πέρας, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να είναι προσηλωμένη στο έργο της και στην επίτευξη των στόχων, που της έχουν τεθεί, με ορατά πλέον αποτελέσματα την 3η θέση συνολικά στην αγορά, μέσα σε ένα έτος από την ανάληψη των καθηκόντων της (ΕΕΤΤ: Επισκόπηση Αγορών 2017) και την αύξηση του έργου της κατά 28% σε δύο χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet