Η ΕΛΤΑ Courier στηρίζει και πάλι το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ορεστιάδας
Κοινωνία

Η ΕΛΤΑ Courier στηρίζει και πάλι το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ορεστιάδας

Τον Μάρτιο του 2017 η ΕΛΤΑ Courier έδωσε μία… υπόσχεση στους μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ορεστιάδας ότι «θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα τους». Μετά την εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του σχολείου στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της εταιρείας, σήμερα, έφτασε η στιγμή που η ΕΛΤΑ Courier… εκπλήρωσε την υπόσχεσή της.

Με όχημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, με μεγάλο ενθουσιασμό και ακόμα μεγαλύτερη περηφάνια, ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, ταξίδεψε μέχρι την Ορεστιάδα για να βρεθεί στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο της πόλης και να προσφέρει ένα ακόμα δώρο αγάπης στους μαθητές του.

Το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου 2017, ο κ. Φειδοπιάστης παρέδωσε στην ψυχή του σχολείου, τη διευθύντριά του, Κωνσταντίνα Καμαριανάκη, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στα παιδιά, δύο σύγχρονους υπολογιστές και μια ραπτομηχανή, με στόχο να καλύψει τις αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες και να… τους χαρίσει χαμόγελα. Ο ενθουσιασμός των μαθητών ξεπέρασε, όπως ενημερώνει η εταιρεία, κάθε προσδοκία.

Μετά την παράδοση της δωρεάς, ο κ. Φειδοπιάστης επισκέφθηκε το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας, όπου ο διευθυντής του, Πασχάλης Μαυρίδης, ανέλαβε να τον… ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και την ιστορία της πόλης, ξεναγώντας τον στα εντυπωσιακά εκθέματα.

Στη συνέχεια, το μουσείο «γέμισε» από τους μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου, οι οποίοι μαζί με την κα Καμαριανάκη και εκπροσώπους τοπικών πολιτιστικών συλλόγων οργάνωσαν μια μεγάλη γιορτή με στόχο να παρουσιάσουν και να τιμήσουν τα τοπικά θρακιώτικα έθιμα και παραδόσεις.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της εταιρείας για την έμπρακτη στήριξή του στην τοπική κοινωνία, ενώ τον προσκάλεσε στο δημαρχείο για να συζητήσουν περαιτέρω συνέργειες με την πόλη.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το Μουσείο, ο κ. Φειδοπιάστης ανακοίνωσε ότι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι να αποστείλει στο σχολείο ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, αλλά και να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε τα παιδιά να μπορέσουν -μέσα στο επόμενο έτος- να μεταβούν στις Βρυξέλλες και να επισκεφθούν το Ευρωκοινοβούλιο, αποδεικνύοντας -για άλλη μια φορά- τη δέσμευση της ΕΛΤΑ Courier ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους, σε κάθε ανάγκη τους.

«Γιατί για εμάς, τους ανθρώπους της ΕΛΤΑ Courier, αποστολή μας, (πάντα) εσείς», τονίζει η διοίκηση της ΕΛΤΑ Courier.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet