Υπεγράφη η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους εργαζομένους της ΕΛΤΑ Courier
Οικονομία-Αγορά

Υπεγράφη η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους εργαζομένους της ΕΛΤΑ Courier

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντώνης Φειδοπιάστης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, Δημήτρης Αποστολάκος, συνυπέγραψαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 7 Μαΐου 2019 τη νέα Συλλογική Σύμβαση και τον Κανονισμό Εργασίας με το προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων.   

«Ύστερα από μακρά διαπραγμάτευση με το σωματείο των εργαζομένων επιτεύχθηκε η υπογραφή της νέας τριετούς συλλογικής σύμβασης εργασίας, καθώς και του νέου κανονισμού εργασίας. Η νέα ΕΣΣΕ προβλέπει τη διατήρηση βασικών όρων που ορίζονται από τις προηγούμενες ΕΣΣΕ», δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης, προσθέτοντας: «Επιπλέον, η εταιρεία, βρισκόμενη σε ανοδική πορεία, συμφώνησε με τους εργαζόμενους αύξηση της τάξης του 2,6 %, που θα δοθεί σε δύο ισόποσες δόσεις, η οποία είναι η μεγαλύτερη αύξηση που δίνεται -αυτή τη στιγμή- στις επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Το σχέδιο της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και ο Κανονισμός Εργασίας εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Σχετικά με την ΕΛΤΑ Courier

Η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. (www.elta-courier.gr), μέλος του ομίλου ΕΛ.ΤΑ., ιδρύθηκε το 2000 ως συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ η οποία ξεκίνησε να προσφέρεται στην ελληνική αγορά το 1986. Δραστηριοποιείται στην αγορά των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς με περισσότερα από 800 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά και 500.000 παγκοσμίως. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ποιότητας, με ταχύτητα και αξιοπιστία, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της, συμβάλλοντας στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων τους. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά τα Πρότυπα ISO 9001:2015 και 22301:2012, και είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet