«Έβρεξε» προβλήματα στην Αττική: «Έμφραγμα» σε Αθηνών – Κορίνθου, Πειραιώς και Αττική Οδό
Κοινωνία

«Έβρεξε» προβλήματα στην Αττική: «Έμφραγμα» σε Αθηνών – Κορίνθου, Πειραιώς και Αττική Οδό

Αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης η κυκλοφορία στη μία λωρίδα της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου με ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ κανονικά διεξάγεται πλέον η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα. Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία από το ύψος του Δαφνίου έως τα διυλιστήρια.

Νωρίτερα το μεσημέρι, το οδόστρωμα πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό από το 29,5ο χλμ. προς Κόρινθο και στην παλαιά από το 33ο χλμ έως τα ναυπηγεία Ελευσίνας, ενώ έκλεισαν και τα διόδια στην Ελευσίνα με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Προβλήματα παρουσιάζονται και σε άλλα σημεία στο κέντρο της Αθήνας και σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αττική Οδό με εξαίρεση την έξοδο προς Μάνδρα, η οποία παραμένει κλειστή.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις σε αυτές τις περιοχές.

Σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει η «Νεφέλη», με τη Μάνδρα Αττικής, τη Χαλκιδική και χωριά της Μαγνησίας να είναι αυτά που περισσότερο επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet