Έφτασε στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ισραήλ – Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.
Πολιτική

Έφτασε στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ισραήλ – Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία καθώς αργά το βράδυ της Κυριακής έφθασε στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ, Ρεουβέν Ρίβλιν, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου.

Σε ισχύ αναμένεται να τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ήδη το βράδυ της Κυριακής σταμάτησε για λίγο η κυκλοφορία στην Αττική Οδό. Το πρωί της Δευτέρας από τις 9 θα κλείσει ο Σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

Σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ο Ισραηλινός πολιτικός, στην πλατεία Συντάγματος, όπου ήδη υπάρχουν πολλές αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα, ήδη οχήματα που είναι σταθμευμένα σε διάφορα μέρη του κέντρου της Αθήνας απομακρύνονται από τους γερανούς της Τροχαίας.

Τη Δευτέρα, ο κ. Ριβλίν θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

Λόγω της διήμερης επίσκεψης στην Αθήνα του προέδρου του Ισραήλ, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε «κόκκινο συναγερμό» έχει τεθεί η ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Ριβλίν αναμένεται να πάρει μέρος σε ειδική τελετή βράβευσης γνωστών προσωπικοτήτων της Ελλάδας, με σημαντική συμβολή στις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις.

Παράλληλα, o Iσραηλινός Πρόεδρος αναμένεται να αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε ειδική εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet