Αλ. Τσίπρας: Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Αλ. Τσίπρας: Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας

Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας, δήλωσε την Κυριακή ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο θα πάει «με τους καλύτερους, τους εντιμότερους, τους αξιότερους».

«Έχω πλέον εμπειρία», είπε μιλώντας στον Σκάι, «θα πάω με τους καλύτερους ακόμη κι αν δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, απέκλεισε το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, επαναλαμβάνοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με το παλιό. «Στις 20 Σεπτεμβρίου τελειώνουμε με το παλιό», ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αναρωτήθηκε «αφού με αποκαλεί ψευτράκο, πονηρούλη και πολιτικό αγύρτη, γιατί θέλει να συνεργαστεί μαζί μου;».

Για το άνοιγμα στη Φώφη Γεννηματά, δήλωσε πως δεν της «έκλεισε το μάτι», επανέλαβε όμως ότι παρ΄ όλο που δεν φέρει στις πλάτες της την ευθύνη για τα προηγούμενα χρόνια, έχει πολλά βαρίδια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε για άλλη μια φορά την πεποίθηση ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας και πως τα βήματα που έχει να κάνει μπροστά είναι βήματα σίγουρα.

«Δεν βάλαμε το κόμμα πάνω από την πατρίδα»

«Είμαστε συμπαγείς, είμαστε έτοιμοι, δεν μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς ότι φλερτάρουμε με την ιδέα της δραχμής, ότι βάλαμε το κόμμα πάνω από την Ελλάδα, πάνω από το συμφέρον της πατρίδας.

»Έχουμε την εμπειρία, την ικανότητα να προχωράμε με βήματα σταθερά σε στέρεο έδαφος, είμαστε πιο έμπειροι, πιο προσγειωμένοι, και θα έλεγε κανείς και εγώ θα σας το πω ευθέως: Αισθάνομαι τώρα ότι τα βήματα που έχω να κάνω μπροστά μου είναι βήματα σίγουρα» είπε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet