Αλ. Τσίπρας: “Παραλάβατε κράτος, θα παραδώσετε αποικία”
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: “Παραλάβατε κράτος, θα παραδώσετε αποικία”

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τη “μικρή ΔΕΗ”, ζήτησε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου, επαναλαμβάνοντας την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει αίτημα για σύγκλιση της Ολομέλειας.

Ο κ. Αλ. Τσίπρας, αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκλεισε αιφνιδιαστικά τη Βουλή, φοβούμενη ότι θα έχει διαρροές από τους ίδιους τους βουλευτές της, τόνισε χαρακτηριστικά: «Νομίσατε ότι θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να σας παρακολουθούμε να παίρνετε την απόφαση να ξεπουλήσετε τη ΔΕΗ σε ένα θερινό τμήμα με 50 προεπιλεγμένους βουλευτές;».

«Μας γυρνάτε 64 χρόνια πίσω και αυτή την ευθύνη δεν θα την πάρετε κρυπτόμενοι, θα την πάρετε στο φως», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι “δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε νομοσχέδιο που περνάτε με τη διαδικασία του κατεπειγόντως. Δεν έχετε σκοπό φεύγοντας να παραδώσετε κράτος. Παραλάβατε κράτος, θα παραδώσετε αποικία”.

«Μοναδικό σας κριτήριο είναι να προλάβετε να ξεπουλήσετε ό,τι απέμεινε από τον δημόσιο πλούτο και να δημιουργήσετε αρνητικά αποτελέσματα για την επόμενη κυβέρνηση. Η λογική σας είναι ότι, αφού δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την επερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να του αφήσουμε περιθώρια και εργαλεία. Έρχεστε άρον άρον και ξεπουλάτε τον ενεργειακό τομέα της χώρας σε συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, πριν τελειώσει το καλαμπούρι της κλεπτοκρατίας. Όσο όμως και να προφυλάσσεστε και αυτό θα το μάθουν οι Έλληνες πολίτες» υποστήριξε ο κ. Αλ. Τσίπρας.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet