Αριστερή Πλατφόρμα: Γη και ύδωρ στους δανειστές προσφέρει η κυβέρνηση
Πολιτική

Αριστερή Πλατφόρμα: Γη και ύδωρ στους δανειστές προσφέρει η κυβέρνηση

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Αριστερή Πλατφόρμα, με άρθρο που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Iskra, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο στρατοπέδων εντός του ΣΥΡΙΖΑ και κάνοντας πιο ξεκάθαρη την απόφαση για ρήξη.

Στο άρθρο σημειώνεται ότι η κυβέρνηση έχει «πρωτοφανές αντιδημοκρατικό σχέδιο νέας μνημονιακής υποδούλωσης της χώρας», αλλά και την πρόθεση να ξεκαθαρίσει τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ από τα «αντιμνημονιακά βαρίδια», εν όψει εκλογών-εξπρές, που σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, είναι προγραμματισμένες ακόμη και για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αφού η κυβέρνηση τελειώσει «άρον-άρον» με το μνημόνιο.

Η κυβέρνηση, συνεχίζει το άρθρο, επιδιώκει να τελειώσουν όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, να υπογραφεί το μνημόνιο την Τρίτη 11 Αυγούστου, να ψηφιστεί από τη Βουλή την Πέμπτη, 13 Αυγούστου, για να συνεδριάσει το Eurogroup στις 14 Αυγούστου.

Συνεχίζοντας το σφυροκόπημα κατά της κυβέρνησης κάνει λόγο για άκρως αντιδημοκρατικό προγραμματισμό, αναφέρει ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει στους δανειστές γη και ύδωρ και να εκκαθαρίσει τις λίστες του κόμματος από τους βουλευτές που μένουν προσηλωμένοι στον αντιμνημονιακό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος, καταλήγει, είναι να δημιουργηθεί μια νέα «διαφορετική» κοινοβουλευτική ομάδα, «πολιτικά ευπροσάρμοστη στις νέες τριτο-μνημονιακές συνθήκες».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet