«Εμφύλιος» στη Χρυσή Αυγή
Πολιτική

«Εμφύλιος» στη Χρυσή Αυγή

Ολοκληρώθηκε  η απολογία προς τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Bουλής του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, την Τρίτη 18 Μαρτίου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποδέχτηκε τα μέλη της Επιτροπής με τα παρακάτω λόγια: «Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό… δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξαναέρθετε», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του κόμματος.

«Ο Ν. Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται από το διεφθαρμένο καθεστώς των επιόρκων. Τόνισε πως όλες οι κατηγορίες είναι χαλκευμένες. Πρόκειται για μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη, καθώς δεν υπάρχει καμία “εγκληματική οργάνωση”, αλλά ένα πολιτικό κόμμα που διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα», όπως αναφέρει η Χρυσή Αυγή.

Εν τω μεταξύ, υπέρ της άρσης ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού τάχθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία μετέβη στον Κορυδαλλό και έλαβε καταθέσεις από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η απόφαση ελήφθη με ept;a ψήφους υπέρ και m;ia ψήφο κατά, η οποία προήλθε από τοn βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Στάθης Μπούκουρας

Τη διαγραφή του Στάθη Μπούκουρα από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Το… πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται και το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου βρίσκεται σε μεγάλη κρίση…

Τι προηγήθηκε

Την αποκάλυψη ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας προβληματίζεται αν θα παραμείνει ή όχι στη Χρυσή Αυγή έκανε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα, μετά το σίριαλ της Δευτέρας 17 Μαρτίου «φεύγει δεν φεύγει ο Μπούκουρας από τη Χ.Α.» ο κ. Α. Κούγιας μιλώντας σήμερα στον αντ1 είπε χαρακτηριστικά: «Ο πελάτης μου που είναι οικογενειάρχης με τρία παιδιά και φιλήσυχος άνθρωπος, προβληματίζεται αν αξίζει τον κόπο η παραμονή του στη Χρυσή Αυγή να του καταστρέψει τη ζωή».

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet