Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας – Θα μεταβεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων
Κοινωνία

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας – Θα μεταβεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραμείνει για το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βράβευσή του στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Νέα ενημέρωση 21:57

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων θα μεταβεί ο Αλ. Τσίπρας

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της πυροσβεστικής, στο Χαλάνδρι, θα μεταβεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιστρέφει από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, όπου βρισκόταν.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι, παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί, ενώ διαβεβαίωσε ότι γίνεται το ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε οι πυρκαγιές να τεθούν υπό έλεγχο.

Ανέφερε, πάντως, ότι είναι προβληματισμένος από τις πολλές παράλληλες εστίες φωτιάς σ’ όλη την επικράτεια, αφήνοντας αιχμές για έργο εμπρηστών.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας διέκοψε την επίσκεψή του στη βαλκανική χώρα, αποφασίζοντας να μην δώσει το «παρών» στην τελετή βράβευσης για τη συμβολή στην ειρήνη των Βαλκανίων, ως απόρροια της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet