Ζητούν εκλογές Μητσοτάκης και Γεννηματά
Πολιτική

Ζητούν εκλογές Μητσοτάκης και Γεννηματά

Την άμεση προκήρυξη βουλευτικών εκλογών ζήτησαν τόσο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, σε δηλώσεις τους μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για τα τελικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση, με νωπή εντολή», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. «Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί για το καλό του τόπου, η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο», τόνισε. Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, η πολιτική αλλαγή για την οποία μίλησε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήδη ξεκίνησε, με στόχο μια ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει. «Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβερνητική πλειοψηφία», είπε. Παράλληλα, κάλεσε τα στελέχη της Ν.Δ. να αντιμετωπίσουν το αποτέλεσμα με μεγάλη ευθύνη και υπογράμμισε πως από αύριο ξεκινάει ένας καινούργιος αγώνας.

Την άμεση προσφυγή της χώρας στις κάλπες ζήτησε και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής. Όπως είπε η κ. Γεννηματά: «Ο ελληνικός λαός μίλησε. Αποδοκίμασε τον κ. Τσίπρα και τις πολιτικές του. Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποδείχτηκε χορηγός της δεξιάς. Το Κίνημα Αλλαγής ενισχύεται, αποκτά νέα δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής. Το Κίνημα Αλλαγής είναι ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα. Εξελίξεις που θα βάλουν οριστικά στο περιθώριο τους φασίστες. Ευχαριστώ τους αγωνιστές της Δημοκρατικής Παράταξης που έδωσαν σήμερα αυτή τη δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής. Κάθε Έλληνας πολίτης νιώθει ότι καθαρή λύση για τη χώρα, είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet