Ζουράρις: Καλά κάνουν οι νέοι και φεύγουν προσωρινά
Πολιτική

Ζουράρις: Καλά κάνουν οι νέοι και φεύγουν προσωρινά

Κατανόηση… στην τάση των Ελλήνων να φεύγουν στο εξωτερικό έδειξε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, στον απόηχο της δημοσίευσης των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

«Για την ώρα καλά κάνουν τα παιδιά και λένε ότι θα φύγουν» τόνισε, χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

«Μακάρι να ξαναγυρίσουνε γιατί είμαστε, όπως ξέρετε, υπό χρεοκοπία και είμαστε αποικία χρέους», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως «όταν είσαι νικημένος, αυτό συμβαίνει».

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την Ινδία, υποστηρίζοντας ότι έχουμε γίνει «λίγο χειρότερα» από αυτήν.

«Πληρώνουμε για κάθε παιδί εκ των αρίστων αυτών, καθώς έχουμε ξοδέψει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για να τα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Αυτό το χαρίζουμε τώρα στις ξένες χώρες για μερικά χρόνια», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ

«Είναι απορίας άξιο πώς ένας υφυπουργός που λέει όσα ο κ. Ζουράρις παραμένει στη θέση του», σημειώνει σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, ο κ. Ζουράρις «αποδέχθηκε την αποτυχία του ίδιου, ως υφυπουργού, των ΑΝΕΛ και την κυβέρνησης».

«Αλλά εδώ ο κ. Δ. Καμμένος μίλησε για κόμπλεξ του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση ναζισμού/κομμουνισμού και δεν άνοιξε μύτη. Η καρέκλα ενώνει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet